VREMEA IN BUCURESTI: Cum va fi vremea în weekend în Capitală. PROGNOZA METEO

VREMEA IN BUCURESTI: Temepraturile cresc în Capitală, dar ploile vor continua şi la sfârşitul săptămânii. 

26 iun. 2014, 12:06
VREMEA IN BUCURESTI: Cum va fi vremea în weekend în Capitală. PROGNOZA METEO

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vineri va fi o vreme răcoroasă pentru data din calendar, cu maxime de 22, cel mult 23 grade.  Peste zi cerul se mai înnorează şi trecător mai plouă slab, iar vântul suflă cel mult moderat.

Citeşte şi COD GALBEN de INUNDAŢII în mai multe judeţe

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Sâmbătă, vremea frumoasă şi mai cald. Cerul va fi variabil, vântul domol o bună parte a zilei, iar termometrele arată după-amiază în jur de 26 grade la umbră.

Citeşte şi Un sat din Giurgiu, DISTRUS în 20 minute. Oamenii, îngroziţi de ce au văzut: Am crezut că a venit sfârşitul

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Ultima zi a săptămâni vine cu vreme foarte plăcută, cu mult soare şi mai multe grade în termometre. Vântul nu pune probleme, iar în termometre se adună la umbra în jur de 29 grade.

PROGNOZA METEO. Săptămâna viitoare debutează cu instabilitate mai accentuată în jumătatea de vest a ţării, unde mai ales după-amiază şi noaptea revin aversele însoţite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. În celelalte regiuni vremea e mai frumoasă şi abia noaptea apar ceva fenomene asociate instabilităţii atmosferice, însă doar pe spaţii restrânse. Maximele vor fi în general între 24 şi 32 grade. De marţi până joi temperaturile continuă să crească uşor, vremea devine călduroasă în cea mai mare parte a ţării, maximele vor fi în jur de 34  grade în sudul Olteniei, cel mai probabil. Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată, mai ales în vest, în nord şi în centru şi bineînţeles la munte.