VREMEA IN BUCURESTI: Ger în Bucureşti, lapoviţă şi posibil polei. PROGNOZA METEO pe trei zile

VREMEA IN BUCURESTI: Temperaturile scad drastic în Capitală. 

22 nov. 2014, 17:55
VREMEA IN BUCURESTI: Ger în Bucureşti, lapoviţă şi posibil polei. PROGNOZA METEO pe trei zile

VREMEA IN BUCURESTI DUMINICĂ. Este innorat si in Bucuresti, şi trecător, mai ales spre seara, nu este exclus sa cada precipitaţii slabe, mixte. Vântul se simte putin, asa ca cel 5 grade pe care le anunta meteorologii peste zi este posibil sa se resimta ca fiind mai scazute atunci cand adie vantul.

VREMEA IN BUCURESTI LUNI. Vremea va fi rece si in Bucuresti, in special dimineata caand se vor inregistra temperaturi la limita inghetului, iar peste zi, pe fondul cerului partial acoperit de nori, nu vor fi mai mult de 4 grade.

VREMEA IN BUCURESTI MARŢI. In Capitala se anunta vreme rece, mai ales in zorii zilei cand mercurul in termometre coboara spre -4 grade, iar la amiaza nu vor fi mai mult de 4 grade, in conditiile in care norii impart cerul cu soarele, iar vantul adie usor.

La mijlocul saptamanii viitoare meteorologii anunta tot o vreme rece, cu precadere dimineaţa şi noaptea, dar in a doua parte a saptamanii temperaturile incep sa creasca usor în majoritatea regiunilor şi vor ajunge fi apropiate de cele normale pentru sfârşitul lunii noiembrie, adica intre 0 si 11 grade. Pe arii restrânse vor fi precipitaţii slabe, la început în vestul ţării, apoi şi în celelalte regiuni.