VREMEA IN BUCURESTI: Ger şi ninsoare în Capitală la începutul săptămânii

VREMEA IN BUCURESTI: Vremea va fi rece, geroasă, noaptea, în zona preorăşenească. Cerul va fi temporar noros şi doar trecător vor fi condiţii de ninsoare slabă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 1 grad, iar cea minimă de -10...-9 grade.

08 feb. 2015, 18:26
VREMEA IN BUCURESTI: Ger şi ninsoare în Capitală la începutul săptămânii

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Luni, în Capitala norii predomina, dar numai trecator sunt posibile fulguieli trecatoare, vantul nu se intensifica, dar la amiaza termometrele vor indica aproximativ 1 grad Celsius. Vremea ramane rece pentru prima decada de februarie.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. In Capitala, ziua de marti va fi rece, desi soarele isi face frecvent aparitia printre nori. Nu se asteapta precipitatii si nici vantul nu da semne de agitatie. Insa aerul rece polar nu se dezminte, la amiaza nu se depasesc 1….2 grade peste limita de inghet.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI.  In Capitala se pastreaza acelasi tipar al vremii, ger dimineata, dar inca rece si la pranz, cand tempeatura se va situa in jurul limitei de inghet, aproximativ 0 grade vor indica tremometrele, chiar daca soarele isi face adesea loc printre nori. Fara preicpitatii si fara vant agitat.