VREMEA IN BUCURESTI: Ninge în Capitală! PROGNOZA METEO pe trei zile

VREMEA IN BUCURESTI: temperaturile scad în Capitală şi sunt posibile precipitaţii slabe. 

26 nov. 2014, 06:38
VREMEA IN BUCURESTI: Ninge în Capitală! PROGNOZA METEO pe trei zile

VREMEA IN BUCURESTI. Miercuri avem de suportat încă o zi vremea deosebit de rece pentru această dată, cu maxime care abia trec de pragul de îngheţ. Cerul rămâne mai mult noros, iar dimineaţă vizibilitatea e destul de scăzută.

VREMEA IN BUCURESTI. Joi, vremea din Capitală nu se schimbă. Rămâne deosebit de rece, cu maxime doar în jur de 1 grad. Posibile precipitaţii mixte şi chiar ninsori slabe. 

VREMEA IN BUCURESTI. Vineri se simte apropierea iernii calendaristice. Vremea e tot închisă şi deosebit de rece. Dimineaţa sunt condiţii de ceaţă, iar până după-amiază mercurul din termometre nu trece de pragul de îngheţ. Posibile precipitaţii mixte şi chiar ninsori slabe. 

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, în regiunile intracarpatice regimul termic termic e apropiat de normal, dar în celelalte regiuni e încă frig pentru sfârşit de noiembrie, cu maxime între minus 4 şi 11 grade. Cerul e încărcat de nori şi mai ales în noaptea de sâmbătă spre duminică vor fi precipitaţii mixte, local în sud şi în sud-est şi la munte şi mai ales ploi şi lapoviţă, local, în celelalte regiuni. În zonele joase, pe arii restrânse va fi ceaţă. De duminică până spre jumătatea săptămânii viitoare temperaturile cresc uşor, atât cele din timpul nopţii, cât şi cele de peste zi. Vor fi însă precipitaţii în majoritatea zonelor, mai ales ninsori la munte şi în nord-est şi ploi în rest.