VREMEA IN BUCURESTI. Ce ne aşteaptă în weekend

VREMEA IN BUCURESTI. Dacă vineri va fi o vreme închisă şi va ploua, sâmbătă norii se răresc şi soarele va ridica temperatura până spre 14 grade.

27 mart. 2014, 14:37
VREMEA IN BUCURESTI. Ce ne aşteaptă în weekend

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vineri va fi o vreme închisă. Nu uitaţi umbrelele acasă pentru că cerul e încărcat de nori, plouă o bună parte a zilei, iar vântul e destul de alert. Temperaturile scad cu câteva grade faţă de ziua precedentă, nu trebuie să ne aşteptăm la mai mult de 12 grade după-amiaza.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Sâmbătă, norii se răresc spre amiază, iar soarele care se arată printre nori reuşeşte să aducă mercurul din termometre până la maxime în jur de 14 grade, o idee mai puţin decât media climatologice a acestei date.

PROGNOZA METEO. Ultima zi a săptămânii începe cu frig destul de pătrunzător în Moldova, unde mercurul coboară în termometre până sub pragul de îngheţ, dar şi în estul Transilvaniei, unde vor fi şi minime în jur de minus 7 grade. Peste zi vremea e frumoasă şi se încălzeşte. În vest, maximele termice vor fi chiar uşor mai mari decât mediile climatologice, dar pentru întreaga ţară valorile după-amiezii se vor situa între 9 şi 19 grade. La începutul săptămânii viitoare temperaturile mai cresc în sud şi în vest, dar local şi temporar va ploua slab.