VREMEA IN BUCURESTI: Ploi cu tunete şi fulgere în weekend

VREMEA ÎN BUCURESTI: Vremea începe să se strice, instabilitatea atmosferică punând stăpânire pe ţară. Sunt aşteptate ploi şi furtuni la final de săptămână în aproape toată ţara.

21 aug. 2014, 20:41
VREMEA IN BUCURESTI: Ploi cu tunete şi fulgere în weekend

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Norii împart cerul cu soarele şi noaptea apar ploile cu tunete, fulgere şi rafale de vânt. Se mai răcoreşte şi în Bucuresti. Meteorologii anunţă o maximă termică de aproximativ 28 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Sâmbătă, cerul va fi mult înnorat şi plouă, cu tunete, fulgere şi răbufniri nervoase ale vântului. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Se arată soarele duminică, dar din când în când se mai înmulţesc norii şi plouă. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, cam cât ar fi de altfel normal în această perioadă a anului.

PROGNOZA METEO. Vremea va fi în general frumoasă şi se mai încălzeşte, apropiidu-se de normalul termic al datei calendaristice, adică maxime între 20 şi 30 de grade. Mai plouă puţin luni în zona montană, pentru că în zilele urmatoare şansele de averse să fie în general reduse.