VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Ploi sub formă de aversă în următoarele zile. Cum va fi de FLORII

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Joi va continua să ploua pe tot parcursul zilei în jumătatea de sud-est a ţării, în timp ce în celelalte regiuni se mai arata şi soarele şi din când de după nori, iar ploile se vor semnala local.

09 apr. 2014, 15:59
VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Ploi sub formă de aversă în următoarele zile. Cum va fi de FLORII

VREMEA ÎN BUCUREŞTI JOI. Vremea se răceste accentuat joi şi în Bucureşti, unde după cele 24 .. 25 de grade Celsius ajungem să vorbim despre o vreme rece pentru această perioadă, cu cel mult 9….10 grade Celsius. În plus, cerul este înnorat, plouă şi nici vântul nu este tocmmai liniştit, aşa că temperatura real resimţita va fi ceva mai scăzută.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI VINERI. Vremea rămâne răcoroasă şi vineri în Capitala, unde o pătură grosă de nori va continua să acopere cerul şi temporar va mai ploua slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade Celsius.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI SÂMBĂTĂ. Norii nu se dau duşi de tot de pe cerul Capitalei şi vor mai fi condiţii ca trecător să plouă slab. Vântul va sufla cel mult moderat, iar maxima termică se va situa în jurul valorii de 14 grade Celsius.

PROGNOZA METEO, TENDINTA. In ziua de Florii vremea continuă să se încălzească uşor în estul şi sudul teritoriului, astfel că valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru a doua decadă a lunii aprilie si aşa vor rămâne şi în primele două zile ale săptămânii viitoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 şi 19 grade Celsius. Ploile nu mai ocolesc însă ţara noastră şi îşi vor face apariţia duminică, mai ales în vestul, centrul şi nordul ţării şi pe spaţii ceva mai restrânse în rest. În zona montană înaltă precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare.