VREMEA IN BUCURESTI: Se întorc ninsorile

VREMEA IN BUCURESTI: De miercuri, în Capitală vor fi lapoviţă, polei şi ninsori slabe. 

25 ian. 2015, 21:02
VREMEA IN BUCURESTI: Se întorc ninsorile

VREMEA IN BUCURESTI. Luni, in Bucuresti vremea mentine acelasi aspect mohorat iar trecator inca sunt posibile precipitatii slabe, mixte. Fara vant alert insa, si cu numai 2 grade in termometre la amiaza, regimul termic revine la normal.

VREMEA IN BUCURESTI. In Capitala va fi cer acoperit de nori si, mai ales dupa caderea noptii, se asteapta precipitatii mixte ce vor favoriza si aici depunerea de polei.

VREMEA IN BUCURESTI. Miercuri va fi o zi mohorata, cu precipitatii slabe, mai ales ninsori, dar si lapovita ce va favoriza poleiul. Dar vantul nu devine agitat, iar maxima zilei ramane potrivita perioadei, doar 2…3 grade vor fi la amiaza.

Joi mai apare si soarele din cand in cand, dar norii raman si ei destul de insistenti, in prima parte a zilei, mai ales, in regiunile sudice unde trecator mai fulguieste, iar spre seara si in noaptea urmatoare apar precipitatii mixte in jumătatea de vest a tarii. Din nou sunt conditii pentru depuneri de polei, asadar, iar temperaturile se vor incadra intre -1 si 6 grade la scara intregii tari. Si nici in zilele urmatoare nu vor lipsi precipitatiile, local şi temporar acestea vor fi prezente in toate reigunile, dar nu numai ninsori ci si lapovite sau ploi, caci tendinta este ca vremea sa se incalzeasca spre weekend.