VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Vin ploile în weekend

VREMEA IN BUCURESTI. Vineri, cerul va avea înnorări, dar şansele de precipitaţii vor fi reduse.  Vântul nu pune probleme, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de  5 grade.

19 feb. 2015, 13:57
VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Vin ploile în weekend

VREMEA IN BUCURESTI. Sâmbătă, vremea este uşor mai caldă decât în mod normal, cerul va fi variabil şi vor fi ceva condiţii de ceaţă dimineaţa. Temperatura maximă va fi de 7…8 grade.

VREMEA IN BUCURESTI. Duminică, norii acoperă treptat cerul, iar seara, dar mai ales în noaptea de duminică spre luni, va ploua temporar. Valorile de temperatură rămân peste cele  normale în această perioadă a anului, cu maxime de 7…8 grade.

PROGNOZA METEO. Săptămâna viitoare debutează cu vreme închisă, dar caldă pentru această perioadă din an. Înnorările vor persista, iar precipitaţiile, slabe cantitativ, temporar se vor mai semnala îndeosebi în prima parte a intervalului în regiunile extracarpatice şi cu caracter local la munte. Vor fi ploi, exceptând zona montană, unde vor fi lapoviţe şi trecător ninsoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 şi 12 grade. De marţi până vineri vremea se va menţine mai caldă decât în mod normal, iar cu caracter temporar în majoritatea regiunilor se vor semnala precipitaţii slabe.