VREMEA IN BUCURESTI: Vin ploile şi scad temperaturile. PROGNOZA METEO pe trei zile

VREMEA IN BUCURESTI: Soarele se ascunde printre nori şi apar ploile, dar sfârştul de săptămână readuce vremea frumoasă în Capitală. 

01 apr. 2014, 14:50
VREMEA IN BUCURESTI: Vin ploile şi scad temperaturile. PROGNOZA METEO pe trei zile

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Faţă de temperaturile extrem de generoase de marţi, când mercurul în termometre a depăşit uşor la amiază pragul de 20 de grade, ziua de miercuri aduce o răcire a vremii, urmând a se înregistra cel mult 14 grade. Norii acoperă cerul şi trecător este posibil să cadă câţiva stropi de ploaie. În aceste condiţii, vântul destul de agitat, chiar de la primele ore, va spori senzaţia de rece.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Deşi în dimineaţa zilei de joi, cerul este înnorat, după orele prânzului soarele preia controlul asupra cerului, iar în aceste condiţii se mai încălzeşte puţin faţă de ziua anterioară, mai ales că şi vântul se mai domoleşte. Meteorologii anunţă o maximă de aproximativ 16 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vineri, meteorologii anunţă vreme în general frumoasă şi caldă. Peste zi se arată soarele şi termometrele strâng temperaturi de 22….23 de grade, de care ar trebui să ne bucurăm din plin pentru ca începând din cursul nopţii următoare vremea schimbă foaia.

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, vremea se răceşte, mai ales în regiunile sud-vestice şi sudice, unde va fi răcoare, chiar şi la orele prânzului când temperaturile nu vor depăşi 8….10 grade.  Tot în aceste zone cerul va fi mai mult noros şi temporar va ploua pe arii relativ extinse, iar la munte şi trecător, noaptea, în zona deluroasă a Olteniei şi Munteniei îşi vor face apariţia precipitaţiile mixte. Şi pe pracursul zilei de duminică, în aceste zone, temperaturile rămân la cote modeste şi continuă să plouă. În schimb, în restul teritoriului, vremea este ceva mai plăcută, cu ploi puţine, iar partea de nord-vest a temperaturile se înscriu în registrul specific acestei datei calendaristice, cu valori de 18…19 grade la amiază. Totuşi, începând de luni, ploile se răresc, vremea devine în general frumoasă şi se încălzeşte.