VREMEA IN BUCURESTI: Vin ploile!

VREMEA IN BUCURESTI: În Capitală va fi timp frumos luni, cam rece insa in primele ore din zi, dar soarele generos face ca pana la amiaza sa se adune aproximativ 18 grade in termometre. Insa dupa caderea noptii norii si ploile nu vor ocoli zona Capitalei, vremea se schimba si aici.

06 oct. 2014, 07:13
VREMEA IN BUCURESTI: Vin ploile!

VREMEA IN BUCURESTI: Marţiva fi o zi ploioasa de toamnă, cu cer acoperit de nori si reprize succesive de ploaie, vantul va fi si el mai agitat, iar maxima zilei nu va depasi 13…14 grade, in loc de 21 cat ar fi normal.

VREMEA IN BUCURESTI: Si in Capitala miercuri se mai arata si soarele printre nori, norii sunt mai adunati dimineata cand inca sunt posibile ploi slabe, apoi se mai risipesc, asa ca dupa pranz temperatura urca spre 17 grade, fara vant agitat.

PROGNOZA METEOJoi se anunta vreme frumoasa, dupa ce se risipeste ceata prezenta la nivel local in zori de zi va fi soare pe saturate si doar in primele ore din zi prin sudul extrem al tarii, inca sunt cativa nori in plus si pot sa mai cada cativa stropi de ploaie, iar la amiaza vor fi temperaturi mai placute decat in zilele precedente, de la 16 grade doar in nordul litoralului pana la 24 de grade in Dealurile de Vest, cu 21 de grade in Bucuresti.