VREMEA ÎN BUCURESTI: Temperaturile cresc semnificativ, norii se risipesc până de Florii

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Se încălzeşte la început de săptămână şi ploile se domolesc. La mijlocul săptămânii ajungem la valori de 24 de grade. Joi se răceşte cu 10 grade, dar de vineri, vremea reintra intr-un proces alert de incalzire pregatind un weekend frumos si cald, perfect pentru sarbatoarea Floriilor!

RomaniaTV.net
06 apr. 2014, 19:42
VREMEA ÎN BUCURESTI: Temperaturile cresc semnificativ, norii se risipesc până de Florii

VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Luni, temperaturile cresc destul de mult si in Capitala. Dupa un sfarsit de saptamana cu vreme rece si mohorata, luni se arata soarele, iar mercurul in termometre se avanta spre aproximativ 18 grade, in timp ce vantul abia daca se simte.

Vezi şi: COD GALBEN de vânt în MOLDOVA. Vezi judeţele vizate

VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Bucurestenii vor fi rasfatati marti de razele generoase ale soarelui ce vor aduce peste Capitala o vreme frumoasă şi destul de caldă pentru data din calendar, cu o maxima termica in jurul a 20 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Vremea ramane caldă în sud-estul ţării si pe parcursul zilei de miercuri.

Vezi şi: Ninsoare ca în DECEMBRIE în Moldova. Vezi cât măsoară stratul de zăpadă VIDEO

VREMEA ÎN BUCUREŞTI, TENDINŢĂ. Vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod normal pentru această dată si in Bucuresti, astfel încât temperatura maximă va fi de 22…23 de grade. Cerul va fi variabil, cel putin pana in orele serii cand se norii se inmultesc, dar abia noaptea incepe sa ploua, iar vantul sa se intensifice.

Vezi şi: PROGNOZA METEO de Paşte şi de 1 Mai: Cum va fi vremea de Paşte 2014