VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Vin ploi în Capitală

VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Joi, deşi temperatura aerului va marca o scădere faţă de intervalul precedent, în special la valorile din cursul nopţii, vremea va fi în continuare mai caldă decât ar fi normal în a doua decadă a lunii februarie în aproape toată ţara. Astfel, maximele termice se vor încadra între 2...4 grade în estul Transilvaniei şi 12...13 grade în Muntenia şi Oltenia, iar minimele se vor situa între -6 şi 3 grade, mai coborâte în depresiuni.

10 feb. 2016, 12:53
VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Vin ploi în Capitală

VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în orele dimineţii şi din nou în a doua parte a nopţii. Vântul va avea intensificări temporare în cursul zilei, apoi va deveni slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 11…12 grade, iar minima, mai scăzută decât în noaptea precedentă, se va situa în jurul valorii de 0 grade, regim termic ce va continua să fie mai ridicat faţă de cel climatologic specific datei.

Vineri, în Bucureşti, valorile termice vor fi, în continuare, mai ridicate decât cele normale pentru această dată. Cerul va avea înnorări temporare, iar în cursul nopţii va ploua. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade.

În weekend, dar şi la începutul săptămânii viitoare, temperaturile se menţin mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă si chiar vor mai creşte puţin. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 şi 14 grade sâmbătă şi duminică, iar marţi vor ajunge chiar spre 18…20 de grade. Local şi temporar va ploua în toate regiunile.