VREMEA LA MUNTE şi în BUCUREŞTI până pe 1 martie

VREMEA LA MUNTE şi în BUCUREŞTI: Vremea va fi caldă pentru această dată, astfel încât temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 16 grade, iar cele minime între -2 şi 6 grade.

RomaniaTV.net
27 feb. 2015, 15:21
VREMEA LA MUNTE şi în BUCUREŞTI până pe 1 martie

VREMEA LA BUCUREŞTI sâmbătă

Sâmbătă, vremea va fi caldă, chiar dacă cerul va fi din când în când acoperit de nori. Condiţiile de ploaie vor fi reduse, iar vântul este puţin mai sprinten în orele dimineţii. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade.

VREMEA LA BUCUREŞTI duminică

Rămâne cald şi duminică, pentru o zi de început de martie, când temperatura urcă la amiază spre aproximativ 13 grade. Cerul va fi temporar noros şi trecător vor fi condiţii de ploaie slabă sau burniţă, în timp ce vântul nu se simte.

VREMEA LA MUNTE

Vremea se va menţine caldă pentru această dată. Cerul va fi temporar noros şi se vor semnala precipitaţii, local în Carpaţii Occidentali şi în Carpaţii Meridionali şi pe arii restrânse în rest. Acestea vor fi sub formă de ploaie, iar în zona înaltă lapoviţă sau ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat. Dimineaţa şi noaptea, pe văi şi în depresiuni, vor fi condiţii de ceaţă. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior.