What’s Up, anunţul trist despre soţia lui. De ce nu face COPII

What's Up s-a căsătorit acum aproape un an, dar bebeluşul încă nu a apărut. Se pare că soţia cântăreşului nu este încă pregătită pentru acest pas, chiar dacă cei doi se află într-o relaţie de şapte ani.

27 apr. 2017, 05:56
What’s Up, anunţul trist despre soţia lui. De ce nu face COPII

What’s Up îşi doreşte un copil, însă soţia lui, Simina, nu este pregătită.

What’s Up, dezvăluiri BOMBĂ. „M-a înşelat cu un negru”

„Tătic mă văd tot de şapte ani, numai că soţia mea de şapte ani consieră că este încă mică. Eu în continuare îi spun Mică eşti, mică vei fi, până la final de un metru jumate nu mai treci! Ea speră că la 35 de ani o să fie ceva mai înaltă, o să îmi ajungă până la umăr şi o să poată să îmi facă şi mie doi copii pentru că noi suntem la rând să avem gemeni. Prima oară o să intre gemeni, al treilea vine mai târziu. Trebuie să fie mai înaltă, că altfel nu o să încapă în ea doi copii”, a declarat What’s Up la o emisiune TV.

Cântăreţul a vorbit şi despre nuntă, pe care a făcut-o după 6 ani petrecuţi alături de Simina: „Însurat mă vedeam de cel puţin 7 ani, de când am început această frumoasă relaţie frumoasă cu soţia mea, numai că au durat vreo 6 ani până în momentul în care ne-am permis, să zic aşa, să facem o nuntă pe gustul meu”.