WhatsApp primeşte o nouă actualizare senzaţională

Dacă eşti utilizatori WhatsApp, cu siguranţă ştii care sunt funcţiile pe care fondatorii ar trebui să le implementeze în aplicaţie pentru a avea cea mai bună experienţă de comunicare.

RomaniaTV.net
01 apr. 2016, 08:25
WhatsApp primeşte o nouă actualizare senzaţională

WhatsApp a primit în ultima perioadă tot mai multe funcţii noi, printre care reamintim posibilitatea de a scrie cuvinte cu bold şi italic. De data aceasta, cea mai nouă actualizare WhatsApp vine cu o serie de noi funcţionalităţi, între cele mai importante fiind posibilitatea de a răspunde rapid unul mesaj, fără să mai fie nevoie să deschizi aplicaţia.

În plus, unde mai pui că de acum ai posibilitatea să îţi personalizezi lista de contacte.

Citeşte şi  Siguranţa utilizatorilor WhatsApp este pusă în pericol

Quick Reply va fi disponibilă pe versiunea 2.12.260 a aplicaţiei WhatsApp. Nu pare a fi un precursor al funcţiei Quick Reply disponibilă pe sistemul de operare Android N, dar nici nu funcţionează precum funcţia Quick Reply disponibilă pe Hangouts.

Atunci când apeşi butonul „Reply”, din fereastra de notificare a aplicaţiei WhatsApp, în loc să se lanseze aplicaţia WhatsApp sau un box care să permită completarea cu un text, utilizatorii vor avea o fereastră pop-up, întocmai celei de la conversaţiile Facebook Messenger.

Află mai multe de pe Noobz.ro.