WhatsApp se apropie de miliard. A ajuns la 800 de milioane de utilizatori activi

WhatsApp, aplicația de mesagerie pentru smartphone-uri, a ajuns la 800 de milioane de utilizatori activi, potrivit unui mesaj publicat pe pagina de Facebook a fondatorului WhatsApp, Jan Koum.

19 apr. 2015, 11:40
WhatsApp se apropie de miliard. A ajuns la 800 de milioane de utilizatori activi

Aplicația de mesagerie WhatsApp rulează pe diferite tipuri de telefoane și fără mesaje publicitare. Aplicația este folosită gratuit, după un abonament de 99 de cenţi pe an. Facebook a finalizat procesul de preluare a WhatsApp pentru un preţ de aproximativ 22 de miliarde de dolari.

Citeşte şi Aplicaţii care te scapă de facturile mari

WhatsApp deservește lunar 800 de milioane de utilizatori activi. Subliniez pentru ziariști că utilizatori activi nu este același lucru cu utilizatori înregistrați” se arată în mesajul lui Jan Koum.

Noul record vine la câteva luni după ce WhatsApp a ajuns la 700 de milioane de utilizatori activi și la un an de la preluarea de către Facebook. Dacă actualul ritm de creștere se menține, WhatsApp ar putea ajunge în curând din urmă Facebook în ceea ce privește numărul de utilizatori activi. La finele lui 2014 Facebook avea 1,39 miliarde de utilizatori.