Wilmark: „Cotabiţă vorbeşte mai rar, dar şi-a păstrat ironia”

La o lună şi jumătate de la externare, Gabriel Cotabiţă îşi continuă tratamentul şi recuperarea la domiciliu, însă cei din jurul lui văd că artistul e alt om după stopul cardio-respirator suferit pe 8 aprilie. Celebrul coregraf Wilmark, bun prieten al cântăreţului, a dezvăluit, pentru „ring”, cum evoluează starea vedetei.

01 sept. 2015, 04:06
Wilmark: „Cotabiţă vorbeşte mai rar, dar şi-a păstrat ironia”

A stat în comă aproape o lună, iar evoluţia pozitivă a lui Cotabiţă a fost considerată chiar şi de medici o adevărată minune. Totuşi, după cum observă coregraful, problemele de sănătate l-au marcat pe bunul său prieten.

Gabriel Cotabiţă, surprins în parc cu iubita. Cum arată la o lună după ieşirea din spital FOTO

„Mă bucură revenirea lui Gabi, e clar o realitate şi a rămas acelaşi om haios, vesel, cu glumele lui ironice, spune bancuri… Tot ce a avut el înmagazinat în memorie, relaţiile, prietenii, evident, există. Ce e drept, pe partea de cuvinte nu mai are acea fluenţă pe care o au majoritatea oamenilor. Vorbeşte puţin mai rar faţă de cum vorbea. Dacă l-ai cunoscut înainte, îţi dai seama acum, altfel nu observi această schimbare. El înainte vorbea rapid. Altfel, şi-a reluat viaţa normală. Dintotdeauna i-au plăcut plimbările. În turneu, cum terminam treaba sau în timpul liber, mergeam şi ne plimbam mult”, a declarat Wilmark pentru ziarulring.ro

CITEŞTE ŞI Infirmierele de la Spitalul Floreasca, care s-au pozat cu Gabriel Cotabiţă, au fost CONCEDIATE