WINMASTERS, platforma de cazinou numărul 1, continuă să crească. Peste 1.000 de JOCURI

WINMASTERS, brandul de gaming internațional care vă oferă pariuri sportive, cazinou, poker și jocuri online, în cel mai prietenos și incitant mediu, este mândru să anunțe că platforma de cazinou online numărul 1 continuă să își extindă portofoliul și a trecut de limita de 1000 de jocuri!

03 feb. 2016, 10:58
WINMASTERS, platforma de cazinou numărul 1, continuă să crească. Peste 1.000 de JOCURI

winmasters a început de curând o cooperare cu doi din dintre cei mai importanți dezvoltatori de gaming din industria de cazinouri online – Play ‘n  GO  and  Betsoft. Acum, winmasters oferă cea mai integrată platformă lansată vreodată, cu peste 880 de jocuri premium de tip slots și alte tipuri de jocuri de noroc pentru desktop, dar și peste 360 de jocuri pentru mobil.

În acest moment, winmasters a integrat peste 70 de jocuri premium de tip slots Play’n GO și alte tipuri de jocuri de noroc pentru desktop și peste 60 de jocuri pentru mobil. winmasters a integrat peste 130 de jocuri de la Bestsoft. 50 din cele de mai sus au versiuni mobile pentru iOS, Android și Windows Phone.

Directorul de Vânzări și Operațiuni al winmasters, Christos Protopapas, susține că: „Suntem foarte încântați de mărirea portofoliului de jocuri de cazinou. winmasters îmbunătățește constant calitatea și varietatea serviciilor sale și investește considerabil în tehnologie de ultimă oră, inovație și dezvoltare de produs, pentru a garanta satisfacția jucătorilor, în cel mai sigur și securizat mod. Ne bucură foarte mult cooperarea cu Play n’Go și Betsoft Gaming. Play n’Go este unul din cei mai mari dezvoltatori de jocuri de cazinou pe device-uri mobile, care creează produse moderne, complete și flexibile, în timp ce Betsoft și-a dezvoltat linia ToGo™  de jocuri mobile, care sunt realizate cu grijă pentru optimizarea celei mai bune performanțe mobile, având funcționalitate și prezentări sporite pentru device-urile portabile”.

Utilizatorii winmasters se pot bucura acum de cele mai noi sloturi de cazinou, oricând și de oriunde se află.

La winmasters , jucătorii pot găsi oferte excelente și încercări gratuite, dar și jackpoturi uimitoare!

winmasters este o arenă internațională de gaming, care aduce în online pariuri sportive, cazinou, poker și jocuri, în cel mai prietenos și incitant mediu. winmasters este un brand de gaming care a fost dezvoltat în concordanță cu nevoile jucătorilor. winmasters oferă o platformă receptivă și orientată către clienți, unde utilizatorii pot personaliza interfața, ca să se asigure că au acces instant la cele mai importante informații pentru ei. Compania a fost dezvoltată de către o echipă cu profunde cunoștințe și experiență îndelungată în industria de gaming, oferindu-le utilizatorilor cea mai bună experiență de jocuri de noroc în online.