winmasters.ro: Ruleta rusească, o misiune imposibilă și chemarea datoriei

winmasters oferă peste 750 de tipuri de pariu exclusiv pe Uruguay vs Rusia, Iran vs Portugalia și Nigeria vs Argentina. Pariuri speciale fără egal și cote super atractive ce pot duce la câștiguri incredibile. Varianta “Câștigă fiind condusă” pe Uruguay sau Rusia vă multiplică miza de peste 8 ori! Varianta “Egalitate la pauză / Portugalia câștigă la final & Peste 2.5 goluri” vă multiplică miza de peste 10 ori! Opțiuni inteligente pe Nigeria sau Argentina

RomaniaTV.net
25 iun. 2018, 08:15
winmasters.ro: Ruleta rusească, o misiune imposibilă și chemarea datoriei

winmasters.ro va găzdui live meciurile de top ale rundei a 3-a din faza grupelor. Luni, Uruguay și Rusia se vor lupta pentru prima poziție a grupei A, începând cu orele 17:00 la Samara. 4 ore mai târziu, Portugalia lui Ronaldo va încerca să obțină biletele pentru optimi împotriva surprinzătoarei echipe a Iranului, pe Mordovia Arena. Marți, Argentina va încerca să câștige împotriva Nigeriei, dar, din păcate pentru pume, calificarea va depinde ce celelalte rezultate ale grupei.

Utilizatorii winmasters au oportunitatea de a miza pe o gamă variată de pariuri, precum rezultatul la pauză, goluri, intervalul primului gol, cornere sau cartonașe. De asemenea, pariurile speciale sunt acum mai atractive ca niciodată, oferind opțiuni pentru Pauză/Final & sub/peste 2,5, câștigătoare echipa condusă și pariuri combinate cu scor exact, la cote incredibile! Pariază acum!

Pe winmasters gasiți și alte pariuri speciale intresante, cum ar fi Uruguay să fie condusă și să câștige, la cota 8! Același pariu pe Rusia vă va multiplica miza de 8.75 ori. Un alt pariu foarte interesant este “Egalitate la pauză / Portugalia câștigă la final & Peste 2.5 goluri” care va multiplica miza cu 10.75! De asemenea, toți utilizatorii winmasters vor avea posibilitatea de a paria pe o mare varietate de piețe speciale pentru “tangoul” dintre Nigeria și Argentina!

Rămâneți pe recepție!