Winmasters, sponsor oficial al Steaua 86

Casa de pariuri online winmasters a fost sponsorul oficial al Steaua 86 în meciul de aniversare a 30 de ani de la cea mai mare performanţă a fotbalului românesc.

06 mai 2016, 11:48

Cea mai mare performanță a unei echipe de club din România a fost celebrată într-un cadru relaxat, la Cheile Grădiștei, la aniversare participând jucători și tehnicieni care au contribuit la cştigarea Cupei Campionilor Europeni, precum şi la seria de performanțe ce au urmat: câștigarea Supercupei Europei și calificarea pentru a doua oară în interval de trei ani în finala principalei competiții europene intercluburi.

În meciul demonstrativ care a avut loc la Cheile Grădiştei, Duckadam, Bumbescu, Belodedici, Bărbulescu, Majearu, Tudorel Stoica, Pistol sau Stângaciu au jucat pe piept cu logo-ul winmasters, una dintre cele mai apreciate case de pariuri online legale din România, care a devenit astfel sposnorul oficial al Steaua 86.

Suntem onoraţi să fim parteneri ai aceste echipe unice din fotbalul românesc, Steaua 86. La winmasters preţuim calitatea, iar echipa Stelei care a câştigat Cupa Campionilor Europeni a excelat la acest capitol. Vom continua sa ne alăturăm tuturor evenimentelor care ajută sportul românesc„, a declarat Christos Protopapas, director winmasters.

De altfel, unul dintre eroii de la Sevilla, Gabi Pele Balint, este ambasadorul winmasters in România, ca urmarea a unui parteneriat încheiat în 2015.

Winmasters.com este unul dintre primele site-uri care au ales să funcționeze într-un cadrul legal în România, obţinând autorizaţia de funcţionare încă din iunie 2015. Succesul acestei case de pariuri online se datorează atât cotelor profitabile pentru aproximativ 11.000 de evenimente sportive din fiecare lună, cât și celor peste 1.000 de jocuri de cazino interesante, provenite de la provideri importanți cum ar fi Netent sau Micrograming. În același timp, fiecare client nou beneficiază de o serie de bonusuri de start extrem de atractive. Astfel, pariorii se pot bucura de 300 de lei gratuiți, în timp ce jucătorii de cazino au parte de un bonus de până la 900 de lei. Nu în ultimul rând, casa de pariuri online Winmasters a excelat și în ceea ce privește jocul de poker, atât online, cât și fizic. La sfârşitul anului trecut, a organizat WM Poker Open, cel mai mare eveniment de profil organizat vreodată în România, cu premii garantate de peste 500.000 de euro.