www.pariuri1x2.ro continuă seria excepţională de bilete câştigătoare: 4 din 4 în aprilie! Aici ai selecţiile de astăzi

PROFIT MAXIM cu propunerile www.pariuri1x2.ro! Dupa cele 20 de bilete castigatoare oferite in martie, redactia celui mai important site de pariuri din Romania a mai bifat o performanta: TOATE cele 4 bilete oferite in luna aprilie au fost CASTIGATOARE!

05 apr. 2017, 08:25
www.pariuri1x2.ro continuă seria excepţională de bilete câştigătoare: 4 din 4 în aprilie! Aici ai selecţiile de astăzi

Ieri am mizat pe goluri. Aceeasi varianta, peste 1.5, a fost sugerata pentru 3 partide. In derby – Fulham s-a marcat de 6 ori, cu 4 reusite apartinandu-le gazdelor, iar Bremen a trecut la pas de Schalke, scor 3-0. Emotii mari am avut in duelul Manchester City – Everton, in care gazdele au egalat la 1, din penalty, la ultima faza. Ce conteaza este, insa, doar rezultatul final si faptul ca redactia www.pariuri1x2.ro v-a livrat inca un bilet „verde”.

Biletul Zilei

Pastram linia! Si astazi vom miza pe varianta de pariere peste 1.5 goluri, una care ne adus atat de multe satisfactii pe biletul zilei.  Avem in vizor 3 dispute, cate una din Anglia, Norvegia si Franta.

Huddersfield si Norwich vor in Premier League, dar o remiza in meciul direct le-ar incurca planurile pentru acest final de stagiune. Rosenborg, cea mai titrata formatiei a Norvegiei, poate marca de una singura doua sau mai multe goluri la Sandefjord. In ultimele 4 partide directe, toate castigate de Rosenborg, s-au consemnat nu mai putin de 19 goluri!  Si Lyon este pregatita de spectacol, in deplasarea la Metz, formatie ce lupta cu disperare pentru evitarea retrogradarii din Ligue 1.

21:45 Huddersfield – Norwich, peste 1.5 goluri

20:00 Sandefjord – Rosenborg, peste 1.5 goluri

20:00 Metz – Lyon, peste 1.5 goluri

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.

Citeste si: ETAPA A 3-A din PREDICTORUL1X2 este DESCHISA! Ataca PREMIILE rundei intermediare!