Horoscop DRAGOSTE săptămânal 18-24 noiembrie 2019. Află ce-ţi aduc TREI evenimente astrale mari, în amor!

Trei evenimente majore au loc in aceasta saptamana. Marte, planeta rosie a actiunii, energiei, impulsului, confruntarilor se muta in Scorpion pentru a sta aici sase saptamani. Soarele se muta in zodia Sagetator pentru patru saptamani. Iar vestea care va incanta pe toata lumea: de miercuri scapam de Mercur retrograd pe acest an!

17 nov. 2019, 19:13
Horoscop DRAGOSTE săptămânal 18-24 noiembrie 2019. Află ce-ţi aduc TREI evenimente astrale mari, în amor!

Afla in continuarea cum te influenteaza toate acestea in amor.

Horoscop dragoste Berbec

Viata sentimentala se va imbunatati considerabil daca faci miscarile corecte, in directia potrivita. Lasa egoul deoparte si petrece mai mult timp alaturi de partenerul de cuplu. Daca esti singur, vei experimenta momente de neuitat in compania unor oameni dragi. Ia cele mai bune decizii si nu te lasa dominat de emotii.

Horoscop dragoste Taur

Te-ai putea simti sub presiune asa ca nu ezita sa vorbesti cu partenerul pentru a rezolva diferentele care va despart. Esti singur? Sarmul si buna dispozitie te ajuta sa intalnesti exact persoanele potrivite pentru tine.

Horoscop dragoste Gemeni

Trebuie sa fii mai atent si sa nu faci sau spui lucruri care ar putea fi intelese gresit de persoana iubita. Nu lasa madria sa genereze conflicte intre voi doi. Daca nu ti-ai gasit sufletul pereche, comporta-te bine atunci cand intalnesti oameni noi. Nu intra intr-o relatie daca simti ca nu esti inca pregatit.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.