Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, VINERI 24 IANUARIE 2020. O noua abordare

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 24 IANUARIE 2020. Luna este in Varsator si este Noua. Este prima Luna Noua de cand a inceput anul, deceniul si era astrologica, prima Luna Noua dupa eclipsele recente solare si lunare. Luna Noua in Varsator ne pregateste sa fim gata pentru o abordare proaspata intr-un anumit sector al vietii noastre. Daca mintea iti este blocata pe o anumita idee, este timpul sa o scuturi si sa vezi ceva diferit. Si daca nu o faci tu, oamenii si circumstantele o vor face pentru tine. Ai incredere, o schimbare ce se prezinta spre tine este de bine. Dupa ce te vei acomoda cu ea, desigur...

23 ian. 2020, 20:52
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, VINERI 24 IANUARIE 2020. O noua abordare

Afla mai multe despre contextul astral al zilei in Horoscopul zilnic

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Se anunta o zi minunata in care vei petrece cateva momente extraordinare in compania persoanei iubite. Pentru ca toate acestea sa se intample trebuie sa scapi de gandurile anxioase care iti vor distruge starea de bine. Daca esti singur, vei intalni o persoana interesanta cand te astepti cel mai putin.

 

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Este o zi potrivita pentru a lua decizii legate de viata amoroasa. Elimina toate sentimentele negative care te impiedica sa te simti bine. Daca nu gasit pana acum sufletul pereche sunt sanse mari sa te intalnesti cu o fosta iubire si sa va bucurati impreuna de o noapte pasionala. 

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Trebuie sa te deschizi in fata persoanei iubite, sa nu mai tii totul pentru tine. Asa nu doar ca te vei simti mai bine dar impreuna veti gasi cele mai bune solutii. Daca esti singur, permite-ti sa ai o seara placuta. Bucura-te de momentul prezent si nu te stresa in legatura cu viitorul. Vei face cunostinta cu o persoana interesanta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.