Irinel Columbeanu a câştigat procesul cu Monica Gabor, la 9 ani de la divorţ. Ce a decis instanţa

Au trecut nu mai puțin de 9 ani de la divorț, însă Irinel Columbeanu şi Monica Gabor încă mai aveau socoteli de încheiat. Judecătorii i-au dat câştig de cauză omului de afaceri. 

RomaniaTV.net
22 ian. 2020, 15:06
Irinel Columbeanu a câştigat procesul cu Monica Gabor, la 9 ani de la divorţ. Ce a decis instanţa

Procesul intetat de Irinel Columbeanu a avut drept obiect numirea lichidatorului pentru firma deținută de Monica Gabor încă din septembrie 2006, unde Irinel Columbeanu deținea un procent mic de acțiuni, scrie cancan.ro.

„Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Columbeanu Adrian-Irinel, în contradictoriu cu pârâta S.C. Monica Columbeanu Media S.R.L.. Numeşte în calitate de lichidator al S.C. Monica Columbeanu Media S.R.L. pe IAF INSOLVENCY SPRL. Stabileşte remuneraţia lichidatorului la suma de 1.000 lei, aceasta urmând a fi achitată din averea societăţii dizolvate sau, în lipsă, din fondul de lichidare, constituit potrivit legii. Dispune înregistrarea în registrul comerţului a menţiunii privind numirea lichidatorului, la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri.

Citeşte şi: Cum trece Paula peste moartea soţului său, Leo Iorga. Declaraţii emoţionante, la 3 luni de la deces: „Ajut bolnavii cu cancer”

Prezenta hotărâre se comunică şi lichidatorului numit, se publică pe pagina de internet a Oficiului Naţional al Registrului Comerţului şi pe portalul de servicii on-line al acestuia şi se înregistrează în registrul comerţului”, au stabilit magistrații de la Tribunalul București.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au divorţat în 2011, după cinci ani de căsnicie. Ei au împreună o fetiţă pe nume Irina, care în prezent să află în custodia tatălui. Monica Gabor a început o viață nouă în Statele Unite, unde s-a căsătorit de curând cu afaceristul Mr. Pink.