Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, ar fi concediat liftiera de la Minister: „Urc și cobor pe scări. Dacă am nevoie de lift…””

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, se laudă că nu va mai folosi liftul de la Minister și va merge pe scări. Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, arată că, de fapt, Violeta Alexandru a concediat-o pe liftieră.

RomaniaTV.net
25 ian. 2020, 18:29
Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, ar fi concediat liftiera de la Minister: „Urc și cobor pe scări. Dacă am nevoie de lift…””

Tradiția” conform căreia când Ministrul Muncii pleca din cabinetul său și până parcurgea, în 30 de secunde, distanța până la lift, secretariatul suna și transmitea liftierei să aducă liftul la etajul 2 (la cabinetul Ministrului) și să deschidă larg ușa ca să nu facă demnitarul vreun efort, se oprește la 2019.

Urc și cobor pe scări. Dacă am nevoie de lift, apăs singură pe buton.”, scrie Violeta Alexandru.

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, arată că, de fapt, Violeta Alexandru ar fi concediat-o pe liftieră. ”Ce motivatie a gasit Baubau de concediere… Ea o da afara, dar tot PSD are ceva vina…”, spune Lia Olguța Vasilescu.

ANOFM şi Agenţiile Judeţene de Plăţi şi Inspecţie Socială au acces în Revisal

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunţă că ANOFM şi Agenţiile Judeţene de Plăţi şi Inspecţie Socială au acces în Revisal, pentru a optimiza munca, informează news.ro. ”Se poate”, spune ministrul Muncii. Violeta Alexandru spune că este nevoie de efort, dar lucrurile se pot rezolva şi fără investiţii enorme în softuri.

ANOFM  – acces direct în Revisal. Se poate! Revin cu noutăţi. Astăzi am văzut schimbare. Se ajunge aici cu mult efort dar se poate.

Reţineţi că eu fac aceste schimbări fără ca Ministerul Muncii sau instituţiile din coordonare să fi fost beneficiare ale unor finanţări europene care să mă fi ajutat, adică să fi acoperit dezvoltări de soft-uri/compatibilizări ale platformelor de mai mulţi ani şi eu să le iau de-a gata. Totul ţine de implicare şi de asumare”, a postat pe Facebook, miercuri seară, Violeta Alexandru, ministrul Muncii.