Pisică emancipată, vedetă pe reţelele de socializare: Cum îşi ajuta prietenii ei VIDEO

O pisică de 6 ani, salvată de pe stradă, a devenit vedetă online, după mai multe încercări de a fugi din adăpostul pentru animale Friends for Life din Huston (Texas), împreună cu celelalte pisici, pe care le elibera în timpul nopții, scrie CNN, citează hotnews.ro.

19 nov. 2019, 20:28

Fotografiile cu  care a fost separat de camarazii săi după mai multe încercări de evadare, au devenit imediat virale.
 
„Quilty poate fi un pic dificil. În ultimele luni, Quilty a locuit în camera pentru pisici a adăpostului. Veneam dimineața și trebuia să adunăm toate cele 15 pisici care se distraseră copios pe timpul nopții”, a precizat Jennifer Hopkins, principalul reprezentant pe comunicare de la Friends for Life.
 
Uitându-se pe înregistrările camerelor de supraveghere, cei de la adăpost au descoperit că vinovatul era Quilty, care sărea, trăgând clanța ușii în jos. Până la urmă, angajații adăpostului au fost nevoiți să îl izoleze în lobby-ul clădirii, potrivit news,ro
 
Quilty a atras mii de fani pe Facebook, iar acum oamenii stau la rând pentru a-l adopta, deși este deja cunoscut ca mic rebel, poate deschide uși și nu regretă nimic din ce face. De fapt, potrivit lui Hopkins, porecla motanului printre angajații adăpostului este „ticălos obraznic” (spicy a-hole).
 
În ciuda acestor lucruri, Quilty deține un loc un loc special la adăpost. El s-a născut în 2012 și a fost numit după un personaj din romanul Lolita, de Vladimir Nabokov. Motanul a fost adoptat în trecut, însă proprietarul a fost nevoit să se mute, iar Quilty a ajuns din nou la Friends for Life.

Adăpostul a primit cu entuziasm noua faimă a lui Quilty, iar pe pagina lor de facebook pot fi găsite hashtag-uri precum #FreeQuilty și #QuiltyNotGuilty.