PROGNOZA METEO. Vremea se va menţine rece. Când începe să se mai încălzească

PROGNOZA METEO. Vremea va fi rece, îndeosebi dimineața și noaptea. Şi la Bucureşti, temperaturile vor fi scăzute.

02 dec. 2019, 20:02
PROGNOZA METEO. Vremea se va menţine rece. Când începe să se mai încălzească

PROGNOZA METEO MARŢI

Vremea va fi rece, mai ales dimineața și noaptea și cu precădere în jumătatea de nord a țării. Cerul va avea înnorări temporare, în special ziua și pe arii restrânse vor mai fi precipitații slabe, ninsori la munte, în nord și în centru și mixte în celelalte regiuni. Îndeosebi în orele dimineții, izolat vor fi depuneri de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona de munte, unde zăpada va fi spulberată și local în Moldova, Dobrogea și Oltenia. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 7 grade, iar cele minime între -8 și 0 grade, mai scăzute în zonele depresionare din Maramureș și estul Transilvaniei. Se va semnala ceață, izolat în zonele joase, îndeosebi din vest și centru.

BUCUREŞTI

Cerul va fi temporar noros, iar în cursul zilei se vor semnala precipitații slabe predominant, sub formă de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 4…5 grade, iar cea minimă de -4…-2 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI

Vremea va fi rece pentru această dată, îndeosebi dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile nordice și estice, dar probabilitatea pentru precipitații va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte, mai ales pe creste și la cote mai reduse în regiunile din estul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 și 6 grade, iar cele minime, între -11 și -1 grad, mai scăzute în estul Transilvaniei. Izolat se va semnala ceață.

BUCUREŞTI

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 4…5 grade, iar cea minimă de -5…-3 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO JOI

Vremea se va menține rece dimineața, dar mai ales noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime, în ușoară creștere față de ziua precedentă, se vor încadra, în general, între -1 și 6 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -12 și 3 grade, mai coborâte în depresiuni. Izolat se va semnala ceață.

BUCUREŞTI

Vremea se va menține rece dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, în creștere ușoară față de ziua precedentă, se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de -6…-4 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO VINERI

Valorile termice vor fi în creștere față de intervalul precedent, însă vremea rece va persista și se va resimți îndeosebi în primele ore ale zilei. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea în regiunile vestice, unde vor fi condiții pentru precipitații slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 3 și 9 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -8 și 6 grade, mai coborâte în depresiuni. Izolat se va semnala ceață.

BUCUREŞTI

Valorile termice vor fi în creștere față de intervalul precedent, însă vremea rece, îndeosebi din primele ore ale zilei va persista. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fi de -4…-2 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO DE SÂMBĂTĂ PÂNĂ LUNI

Vremea se va încălzi și se vor semnala precipitații slabe mai ales în regiunile vestice la începutul intervalului. În zonele joase vor fi condiții de ceață.