Un tânăr din Mureş a fost călcat cu ATV-ul şi bătut de angajaţii unei pârtii din Harghita

Incidentul s-a petrecut vineri la baza pârtiei din Topliţa, judeţul Harghita, iar poliţiştii fac cercetări in rem pentru loviri şi alte violenţe şi deranjarea ordinii publice.

RomaniaTV.net
24 ian. 2020, 19:35
Un tânăr din Mureş a fost călcat cu ATV-ul şi bătut de angajaţii unei pârtii din Harghita

„La data de 24.01.2020, la ora 14:11, Poliţia Municipiului Topliţa a fost sesizată telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la o agresiune fizică petrecută la baza unei pârtii din localitate. La faţa locului s-a deplasat o patrulă mixtă, formată din poliţist şi jandarm, care au constatat că un turist de 21 de ani, din judeţul Mureş, aflat la schi pe pârtia respectivă, în urma unor neînţelegeri privind urcarea cu teleschiul, ar fi fost lovit cu pumnii şi picioarele de către unul dintre membrii personalului de serviciu”, a transmis Poliţia Judeţeană Harghita.

Conform sursei citate, se pare că respectivul angajat ar fi chemat doi colegi în ajutor, iar aceştia ar fi ajuns la baza pârtiei cu un ATV şenilat, cu care ar fi trecut, la plecare, peste piciorul tânărului de 21 de ani din Mureş. Turistul aflat la schi ar fi declarat că nu are nevoie de îngrijiri medicale, dar că are un dinte ciobit de la pumnii încasaţi.

„La sosirea poliţiştilor victima a afirmat că nu are nevoie de îngrijiri medicale şi a refuzat să fie transportat ori să se prezinte spital, însă a acuzat că i-a fost ciobit un dinte, în urma loviturilor pe care le-ar fi primit de la doi bărbaţi din zonă, în vârstă de 43 şi 50 de ani”, se arată în comunicarea poliţiştilor din Harghita.