Viorica Dăncilă nu s-a decis dacă va merge la dezbaterea lui Klaus Iohahnis. „Îi sfidează pe români!”

Viorica Dăncilă a declarat, duminică, la o emisiune tv, că nu ştie încă dacă va merge la dezbaterea organizată, marţi, la ora 15:00, de Klaus Iohannis cu jurnalişti şi formatori de opinie.

17 nov. 2019, 18:25
Viorica Dăncilă nu s-a decis dacă va merge la dezbaterea lui Klaus Iohahnis. „Îi sfidează pe români!”

Viorica Dăncilă şi-a exprimat speranţa ca preşedintele României să fie sfătuit să îşi invite contracandidatul la o dezbatere, declarându-se dispusă să răspundă invitaţiei oriunde şi oricând va propune Klaus Iohannis.

„Nu e vorba că mă sfidează pe mine, dar îi sfidează pe români. Avem un preşedinte care vrea să împartă ţara în două şi ca toţi cei aflaţi în funcţii înalte să i se subordoneze”, a declarat Viorica Dăncilă, care a adăugat că actualul preşedinte are, o dorinţă de preluare a puterii în statul român, iar comportamentul său „arată dorinţa de dictatură”.

Dăncilă: „Un lucru bun pentru România ar fi ca Iohannis să o voteze pe Dăncilă”

Dezbaterea electorală cu jurnalişti, analişti şi comentatori politici anunţată de preşedintele Klaus Iohannis va avea loc marţi, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”, conform SNSPA. Participarea candidatului PSD Viorica Dăncilă la această dezbatere a fost exclusă categoric de europarlamentarul PNSL Rareş Bogdan.