VOCEA ROMÂNIEI 8 NOIEMBRIE 2019. Tachinările între juraţi continuă. Cu ce s-au mai înţepat Chirilă şi Brenciu de această dată

VOCEA ROMÂNIEI 8 NOIEMBRIE 2019. Tudor Chirilă și Horia Brenciu se tachinează încontinuu în emisiunea Vocea României. Motivul a fost, de această dată, pantofii cu imprimeu ai lui Tudor.

08 nov. 2019, 21:00
VOCEA ROMÂNIEI 8 NOIEMBRIE 2019. Tachinările între juraţi continuă. Cu ce s-au mai înţepat Chirilă şi Brenciu de această dată

VOCEA ROMÂNIEI NOIEMBRIE 2019. Tachinările între jurați continuă în emisiunea Vocea României, difuzată pe Pro TV. Horia Brenciu cu greu se poate abţine să nu îl atace pe Tudor Chirilă. În ediţia de vineri seară, ţinta comentariilor lui Brenciu au fost pantofii lui Chirilă

VOCEA ROMANIEI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV 8 NOIEMBRIE 2019. Primul furt între juraţi

„Este pentru prima dată când vreau să vorbesc și eu despre Irina și mă întrerupe Tudor. Oare de ce? Invidie, invidie, invidie. Cum să vorbească omul care împușcă dalmațieni ca să-și facă papuci? Sau leoparzi. Uitați-l acolo. Criminalul de război este lângă noi”, l-a atacat Horia Brenciu, ironic, pe Tudor Chirilă.

Tudor Chirilă: Așa e. De asta costa 50 de lei, că am împușcat leopardul.

Smiley: Voi îl credeți că a costat 50 de lei? Și-a vândut Dacia pentru asta!

Tudor Chirilă: Cum adică, bă, ești prost? Am pus o poză pe Instagram, sunt influencer, a glumit el.

Irina Rimes, deranjată de faptul că jurații nu le acordă atenție concurentelor din echipa ei, a intervenit: „Vă mulțumesc din suflet că vorbim despre concurenți, aici, la Vocea României, cei care ar trebui să fie în centrul atenției noastre”

VOCEA ROMÂNIEI NOIEMBRIE 2019. Horia Brenciu este o fire efervescentă și veselă, dar a trecut de-a lungul timpului și prin momente dureroase care l-au marcat. Juratul de la „Vocea României” a mărturisit într-un interviu clipele grele din viața sa, dar și cum a reușit să le depășească.

Juratul de la „Vocea României” a vorbit deschis despre proiectele pe care le are, dar și despre viitoarele sale concerte. Horia Brenciu este tot timpul vesel și cu zâmbetul pe buze, dar a trecut și clipe mai puțin plăcute. Muzicianul a mărturisit că moartea părinților săi i-a marcat viața și spune că nu a reușit să treacă peste durere, ci doar a umplut golul cu alte activități pentru a nu cădea într-o supărare fără sfârșit.