X FACTOR. Delia a DEZBRĂCAT un concurent sexy, chiar pe scena show-ului FOTO

X FACTOR. Delia Matache a făcut show în toată regula la "X Factor". Frumoasa blondă nu s-a putut abţine şi a dezbrăcat un concurent, direct pe scenă.

31 oct. 2014, 14:40

X FACTOR. Atunci când spui „X Factor” spui voce, carismă, atitudine şi nu în ultimul rând prezenţă scenică, iar atunci când în faţa celor trei juraţi, diva Delia, showman-ul Brenciu şi rock-starul Bănică se prezintă un concurent cu un fizic de invidiat, aceştia nu ratează ocazia să îl tachineze puţin, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Horia Brenciu, mărturie ŞOC: ”Am fost îndrăgostit de Oana Sârbu”

X FACTOR. I s-a întâmplat şi lui Vasile Macovei, un tânăr de 24 de ani din Republica Moldova, pe care Delia nu s-a lăsat până nu l-a convins să îşi scoată tricoul.

Citeşte şi Delia, sărut pasional cu Horia Brenciu. Milioane de oameni au văzut asta

„De ce ţi-ai pus tricoul pe tine, că nu era nevoie?” , a glumit diva de la „X Factor”, atunci când Vasile s-a prezentat, iar rock-starul Bănică a completat imediat: „Vezi că Delia vrea să îi dezbrace pe toţi băieţii care arată bine”. Cu un fizic de invidiat, pentru care merge la sală de mai bine de patru ani, Vasile a băgat zâzanie între juraţii show-ului: „Exact ca el am şi eu abdomenul, la indigo”, a glumit Brenciu, în timp ce Răzvan, care venise şi el pe scenă, a continuat: „Eu am un fizic, zici că-i psihic!”. Ştefan Bănică a punctat: „Măi Vasile, ce ai mă cu noi, noi cu ce ţi-am greşit?”.

X FACTOR 31 OCTOMBRIE 2014 ONLINE VIDEO. Editia a VI-a X Factor Romania –  X Factor emisiunea 31 octombrie . Al șaselea episod din sezonul 4 al emisiunii X Factor poate fi urmărit, vineri, 31 octombrie, de la ora 20:30, pe Antena 1. Vineri 31 octombrie, show-ul X FACTOR pregăteşte o nouă ediție plină de surprize pentru jurații HORIA BRENCIU, DELIA MATACHE și ȘTEFAN BĂNICĂ JR. Factorul surpriză este ingredientul-cheie al celei de-a şasea ediţii a super show-ului „X Factor”, difuzată în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

Aproape 5000 de concurenţi s-au înscris la audiţiile celui de-al patrulea sezon „X Factor”, pregătiţi să dea piept cu noua generaţie de juraţi ai super show-ului şi să convingă că au voce, charismă, prezenţă scenică, că pot transmite emoţie şi pot face show la puterea X.

În fiecare VINERI vezi “X FACTOR” Sezonul 4 – de la 20:30 AICI

X FACTOR 31 OCTOMBRIE 2014 ONLINE VIDEO  Potrivit site-ului oficial al emisiunii, vârsta sau stilul muzical nu au fost un impediment. De la adolescenţi, la persoane trecute de mult de prima tinereţe, cu toţii şi-au dorit să dea visului lor o scenă, iar unii dintre ei vor rămâne cu siguranţă în inimile juraţilor. Esti şi cazul doamnei Maria Mocioiu, care la 77 de ani a hotărât să participe la „X Factor” România, după ce de-a lungul vieţii sale a cântat alături de unii dintre cei mai mari cântăreţi ai lumii. Doamna Maria le-a mărturisit în backstage celor doi prezentatori ai show-ului, Răzvan şi Dani, că a urcat pe scenă alături de Tina Turner, Jose Carreras sau Plácido Domingo şi că a avut onoarea să îi cânte chiar şi lui Papa Wojtyła, „Ave Maria”.

X FACTOR 31 OCTOMBRIE 2014 ONLINE VIDEO  Pentru „X Factor” doamna Maria şi-a ales tot o arie clasică, iar la final, showmanul Brenciu a urcat alături de dumneai pe scenă pentru a interpreta împreună câteva acorduri din „O sole mio”. „Doamna Mocioiu, fermecătoarea noastră soprană trece dincolo de tipologia de personaj. Ea este o artistă, e şi nebună şi colorată şi talentată.

Asta înseamnă >”, a mărturisit Horia. Întregul moment va putea fi urmărit vineri seara, în cel mai nou episod „X Factor”, de la 20:30, la Antena 1.  

Frumoasă, sexy, talentată, ea recunoaşte un concurent cu factorul X dintr-o singură privire, diva Delia Matache e mai nerăbdătoare ca oricând să înceapă marea competiţie: „Am colegi noi anul ăsta şi vreau să îi văd de ce sunt în stare. Să nu uite cumva cine a câştigat X Factor anul trecut!”, a ameninţat artista, potrivit site-ului oficial al emisiunii.

X FACTOR 31 OCTOMBRIE 2014 ONLINE VIDEO A scos până acum 15 albume şi a susţinut sute de concerte. Ştie mai bine ca oricine cum trebuie să sune un hit şi nimeni nu ar putea să spună mai bine decât el >, Ştefan, the rockstar Bănică. „Am făcut multe lucruri până acum, dar n-am fost niciodată jurat. Întrebi dacă îmi e teamă? În niciun caz. Nu mă apuc de ceva dacă nu e extraordinar. Şi o să fie. O să fie mai mult decât voce!”, a povestit juratul.

X FACTOR 31 OCTOMBRIE 2014 ONLINE VIDEO E omul care nu ştie ce înseamnă monotonia, gata întotdeauna să cânte, să danseze, pregătit să facă spectacol, showmanul Horia Brenciu. „Stimaţi telespectatori, o să alerg prin sală, n-o să stau. Da, o să învârt toate scaunele şi o să rup toate barierele. Vine X Factor, e nebunie, e cel mai tare spectacol”, anunţă Horia Brenciu.

X FACTOR 31 OCTOMBRIE 2014 ONLINE VIDEO   Anul acesta, Răzvan şi Dani par să se întreacă pe ei în culisele show-ului – un backstage care depăşeşte cu mult orice închipuire şi căruia în acest an i s-a alăturat şi Florin Ristei. Au la îndemânã un întreg arsenal – sãbii şi cãşti de vikingi, ochelari de toate felurile, bâtã de baseball, cascã de fotbal american, caschetã de poliţist, tot felul de costume, peruci, stropitori, un pian, ba chiar şi colace de salvare şi multe alte nebunii. Iar atunci când nu fac apel la nimic din recuzită, băieţii pur şi simplu ies pe scenă pentru a imortaliza un moment emoţionant.

X FACTOR 31 OCTOMBRIE 2014 ONLINE VIDEOPalatul Copiilor din Capitalã s-a dovedit neîncãpãtor pentru sutele de concurenţi veniţi din întreaga ţarã pentru a da proba de foc, cea a interpretãrii în faţa juriului. Pe parcursul a zece zile, diva Delia, showmanul Brenciu şi rock-starul Bănică au avut misiunea dificilă de a-i alege pe cei mai buni dintre cei mai buni, din miile de participanţi care s-au prezentat la preselectii. Cu ce surprize îi întâmpină gaşca veselă de la X Factor, telespectatorii vor putea afla urmărind marea premieră X Factor, difuzată vineri seară, de la 20:30, la Antena 1.

X FACTOR 31 OCTOMBRIE 2014 ONLINE VIDEO