X FACTOR 2014. Se cunosc primii DUELIŞTI.Care sunt grupurile şi tinerii sub 18 ani care merg în faza următoare

X FACTOR 2014. În ediţia difuzată pe 28 noiembrie s-au aflat primii finalişti, cei din categoria Grupuri, a cărui mentor este Delia Matache, şi cei din categoria "Sub 18 ani", pregătiţi de Horia Brenciu. Finaliştii lui Ştefan Bănică vor fi cunoscuţi sâmbătă.

RomaniaTV.net
29 nov. 2014, 01:23

X FACTOR „Sub 18 ani”. Horia Brenciu şi-a ales cei şase finalişti care intră în DUELURILE X FACTOR 2014 şi care se vor duela, doi câte doi, în etapa următoare.

Aceştia sunt Adina Răducan, Monica Sannino, Cristian Goaie, Nicholas Sealey, Diana Căldăraru și Denis Borovină. Duelurile decise de Horia Brenciu vor fi Diana Căldăraru vs. Denis Borovină, Adina Răducan contra Monica Sannino şi Nicholas Sealey – Cristian Goaie.

(w500) Horia Bren

X FACTOR GRUPURI. Delia Matache are şi ea echipa finală, dinainte de DUELURILE X FACTOR, ultima etapă dinaintea galelor live, iar aceasta este formată din următoarele grupuri: Black & White, Adelina și Victor, Cocoon Kills și Maria, R-twins, Contrast și Afina.

(w500) Delia a r�

Duelurile vor fi după cum urmează: R-Twins vs. Black & White, Mardare și Maria vs. Afina și Daniel şi Adelina și Victor vs. Contrast.

Ultimii finalişti, cei din grupa „Peste 18 ani”, a lui Ştefan Bănică, vor fi cunoscuţi sâmbătă.

REGULAMENT X FACTOR 2014. DUELURILE reprezintă a doua etapă a Taberei de Pregatire.

Toti cei 18 concurenti, cate 6 din fiecare categorie, vor intra la duel. Vor exista cate 3 dueluri pentru fiecare categorie. Fiecare din concurentii intrati la duel va interpreta cate o piesa muzicala. Pentru fiecare duel in parte, in urma interpretarilor avute in aceasta faza, juratul desemnat ca indrumator muzical va alege cate un concurent din cei intrati la duel, care va fi salvat si va ramane in concurs, urmand sa participe in etapa urmatoare. Concurentul, care in urma deciziei Juratului desemnat ca indrumator muzical al Categoriei sale nu a fost salvat, va fi eliminat din emisiunea-concurs.

La finalul acestei faze vor exista 3 concurenti din fiecare categorie, deci un total de 9 concurenti, care vor intra in etapa urmatoare a concursului, GALELE LIVE.

REGULAMENT X FACTOR 2014. GALELE LIVE sunt etapa a treia şi ultima a concursului.

Prin ascensiunea in aceasta etapa, cei 9 concurenti finalisti vor deveni protagonistii unei serii extraordinare de spectacole live in numar de 4, numite in continuare si “Gale”.

Toate cântecele ce vor fi interpretate de către cei 9 concurenti finalistii pot fi alese de către Jurati şi/sau Producători la absoluta lor discreţie.

Fiecărui Finalist i se va cere să interpreteze cel puţin un cântec diferit în fiecare săptămână în timpul fiecărei Gale. După fiecare interpretare Juratii îşi vor prezenta comentariile.  

La incheierea fiecareia din primele 3 Gale live din zilele de vineri, cate 2 Finalisti vor fi eliminati din Competitie.

In prima Gala live, fiecare din cei 9 Finalisti va interpreta cate o piesa muzicala. Publicul telespectator va vota interpretarea Finalistilor din cadrul Galei, iar voturile vor fi inregistrate. Numarul voturilor va fi stabilit de catre Producatori, in baza datelor comunicate de operatorul de vot selectat. Primii 6 clasati in urma voturilor telespectatorilor vor ramane in concurs. Concurentul care in urma voturilor telespectatorilor a obtinut cel mai mic numar de voturi va fi eliminat direct din concurs. Concurentii care in urma voturilor telespectatorilor au obtinut locurile 7 si 8 in clasamentul voturilor realizat de Producator, vor intra la duel, unde vor interpreta cate o piesa muzicala suplimentara. Din cei 2 Finalisti intrati la duel, juratii vor alege pe unul din ei, care va fi salvat si va ramane in concurs.

In a doua Gala live, fiecare din cei 7 Finalisti ramasi in concurs va avea obligatia de a interpreta cate o piesa muzicala. Publicul telespectator va vota interpretarea Finalistilor din cadrul Galei, iar voturile vor fi inregistrate. Numarul voturilor va fi stabilit de catre Producatori, in baza datelor comunicate de operatorul de vot selectat. Primii 4 Finalisti se califică mai departe, ultimul clasat pleacă acasă, iar cei de pe locurile 5 si 6 vor intra la duel, unde regulamentul funcţionează ca în gala precedentă.

In a treia Gala live, fiecare din cei 5 concurenţi rămaţi va avea obligatia de a interpreta cate doua piese muzicale. Votul publicului va fi din nou decisiv, primii doi clasaţi urmând să se califice mai departe, locurile 3 şi 4 să intre la duel, iar ultimul clasat să plece acasă. La duel, votul decisiv aparţine tot juriului.

In a patra Gala live – Marea Finala vor ramane 3 Finalisti dintre care unul singur (grup sau solist) va deveni castigatorul emisiunii X Factor ce va primi marele premiu. Alegerea este in aceasta etapa exclusiv a telespectatorilor, cel care va primi cele mai multe voturi urmand sa fie desemnat castigator.

Cei 3 (trei) Finalistii ramasi vor avea obligatia de a interpreta cate 2 (doua) piese muzicale fiecare, iar publicul telespectator va vota interpretarea Finalistilor, iar voturile vor fi inregistrate. Numarul voturilor din aceasta prima sesiune de vot va fi stabilit de catre Producatori, in baza datelor comunicate de operatorul de vot selectat. Finalistul, care in urma voturilor telespectatorilor va obtine numarul cel mai mic de voturi, va fi eliminat din emisiunea concurs, iar ceilalţi doi vor interpreta o a treia piesa muzicala, pentru ca publicul să poată vota din nou.

Voturile din prima sesiune de vot din aceasta Gala nu vor fi cumulate cu voturile inregistrate in cea de-a doua sesiune de vot. Finalistul, care in urma voturilor telespectatorilor din cea de-a doua sesiuni de vot, va obtine numarul cel mai mare de voturi, va fi declarat marele castigator al Concursului si va primi marele premiu.