X FACTOR 2016. A încercat să o cucerească pe Delia şi să-i mituiască pe juraţi, însă nimeni nu s-a lăsat vrăjit VIDEO

X FACTOR 2016. Juraţii au avut parte de momente care mai de care mai speciale la preselecţiile X FACTOR 2016. Nu toate au fost, însă, muzicale. Un concurent pus pe fapte mari a intrat în scenă cu o energie debordantă şi gata să îi domine pe Horia Brenciu, Carla's Dreams, Ştefan Bănică, dar mai ales pe Delia.

RomaniaTV.net
30 sept. 2016, 19:44
X FACTOR 2016. A încercat să o cucerească pe Delia şi să-i mituiască pe juraţi, însă nimeni nu s-a lăsat vrăjit VIDEO

X FACTOR 2016. Mihai Cuciureanu are 32 de ani şi a venit din Botoşani la X FACTOR special pentru Delia. „Doamne, Doamne, ce picioare senzuale ai. Într-un serial aş lucra cu dânsa: Dragoste şi răzbunare”, a mărturisit emoţionat concurentul care se autointitulează „Cuceritorul”.

Mihai are o pasiune pentru Delia. După ce a venit pentru ea la iUmor, a vrut să o impresioneze şi la X Factor. „Ultima oară când v-am văzut eraţi un iepure drăguţ”, i-a spus Delia, care a recunoscut rapid personajul. Şi nu s-a lăsat înduplecată de niciunul dintre talentele lui. I-a dat un mare NU, la fel ca restul membrilor juriului, care nu au fost impresionaţi nici de voce, nici de interpretare, nici de romantism, nici de amintirile legate de „Liceenii” şi nici măcar de promisiunea că îşi va deschide televiziune şi îi va angaja pe toţi.

Chiar şi în lipsa Factorului X pe care îl caută juraţii, „Cuceritorul” a oferit un moment de destindere. VIDEO AICI