X FACTOR 2016. Concurenta care a ÎNFIERBÂNTAT juriul: „Trecea de la fierbinte, la apă rece! Ai tremurat toată piesa.Tremura organismul”

Mureşan Roxana este concurenta care a reuşit să încingă atmosfera la X FACTOR. "Voi încerca să fiu senzuală pe scenă", a spus tânăra concurentă, care a hipnotizat juriul, atât cu vocea, cât şi cu prezenţa sexy.

21 oct. 2016, 18:35

„Făceam duș şi am început să cânt şi mi se părea că vocea mea se aude foarte bine, în momentul acela, şi am zis să încerc să merg şi eu la o preselecţie. Am învăţat o piesă pe drum…”, povesteşte Mureşan Roxana din Oradea. 

În această seară a ales o piesă care i s-a potrivit mănuşă. „Sexy silk”, de la Jessie J, i-a purtat noroc. „Mă întreb cum ar suna piesa asta în duş”, a spus Delia, fermecată de senzualitatea şi calităţile sale vocale. „Eşti extrovertita, te joci, îmi place. (…) Eşti printre cei zece potenţiali câştigători. Cred în tine foarte  tare”, a mai adugat jurata.

Citeşte şI:  X FACTOR 2016: Surpriza făcută de Delia celorlalţi juraţi

„A fost foarte fain. Ai tremurat toată piesa. Tremura organismul…” a fost reacţia lui Carla”s Dreams, care a stârnit hohote de râs, relatează A1.

Interpretarea şi atitudinea îndrăzneaţă i-au adus Roxanei patru de DA.