X FACTOR 2016. Dani Oţil: „În premieră vă anunţăm că în 2017, „X FACTOR” va avea o secţiune de manele”

X FACTOR 2016. Vineri, începând cu ora 20:20 are loc prima gală live de la X Factor. În culise, Dani Oţil a făcut un anunţ care a stârnit râsul tuturor. Simpaticul prezentator a spus că la anul, X FACTOR va ava o nouă secţiune, aceea de manele.

09 dec. 2016, 20:06
X FACTOR 2016. Dani Oţil: „În premieră vă anunţăm că în 2017, „X FACTOR” va avea o secţiune de manele”

Evident, totul este o simplă glumă făcută de prezentatorul X Factor, iar ideea i-a venit după ce Delia a fredonat o melodie cu iz oriental. Poanta lui Dani a făcut-o pe diva din juriul X Factor să râdă și să exclame: „Nu râde… Sunt convinsă că ar exista destui pretendenți”.

Cei patru mentori intră în show cu câte doi concurenți aleși pe sprânceană și tot acum telespectatorii vor afla și numele celui de-al nouălea concurent, trimis în Gale chiar de voturile lor din aplicația „X Factor”. Iar seara se anunță una spectaculoasă, nu numai pentru că toți concurenții pregătesc momente bune și interesante, ci și pentru că tema ediției este muzica românească. Așadar, vinerea aceasta, în Gala românească de la „X Factor” vor răsuna piese cunoscute, șlagăre, melodii românești îndrăgite.

Toți cei nouă concurenți au avut deja parte de schimbări de look spectaculoase, iar vinerea aceasta telespectatorii vor putea vedea cum arată ei.

Citeşte şi Ştefan Bănică a fost înlocuit la X Factor. Surpriză uriaşă în prima gală live