X FACTOR 2016 LIVE VIDEO: Vocile i-au făcut pe juraţi să aplaude în picioare

X FACTOR 2016 LIVE VIDEO: Vinerea aceasta jurații de la „X Factor” au parte de o „lecție” de muzică la care nu se așteptau. Un concurent care va smulge hohote de râs celor prezenți cu umorul său le va mărturisi celor patru jurați că vrea să le arate cum se cântă la un instrument cel puțin neobișnuit.

30 sept. 2016, 15:54
X FACTOR 2016 LIVE VIDEO: Vocile i-au făcut pe juraţi să aplaude în picioare

X FACTOR 2016 LIVE VIDEO: „I se spune solzi de pește”, anunță mândru concurentul în timp ce își fixează instrumentul muzical între dinți. „Am să fac și din acest instrument minuscul un tempo de sârbă. Tehnica este următoarea: trebuie să știi cum să distrubui aerul ca să-i dai vibrația și să-ți iasă tonul muzical”, explică el cu patos. Și pentru că o lecție veritabilă nu înseamnă nimic fără puțină practică, simpaticul concurent în vârstă de 68 de ani se va oferi să îi ajute pe jurați să exerseze: „Dacă vreți vă aduc câte unul, că am în rezervă. Dacă cumva trec în etapa cealaltă, după aceea veniți aici pe scenă și eu stau acolo, la juriu, să văd ce ați învățat!” Ce au de gând să facă jurații rămâne însă de văzut vinerea aceasta, de la 20.30, la „X Factor”.

X FACTOR 2016 LIVE VIDEO

Tot atunci, pe scena audițiilor jurații vor fi încântați să o vadă pe actrița Ana-Maria Mirică. Aceasta vine în show-ul de la Antena 1 pentru că simte că are multe de oferit și pe plan muzical. Cunoscută pentru activitatea sa în teatru, dar și emisiuni de televiziune, Ana-Maria va oferi un real spectacol vinerea aceasta cu un moment care îmbină rock-ul cu folclorul. Dacă ea este ceea ce caută jurații în acest concurs și de ce declară aceștia că este foarte greu să lucrezi la astfel de competiții cu profesioniști din domeniu, telespectatorii Antena 1 află vineri, 30 septembrie. Ediția de săptămâna aceasta nu va fi lipsită de apariții amuzante, personaje care cred că au factorul X, dar și de adevărate diamante vocale care îi vor impresiona și emoționa pe cei patru jurați.

Ediţia X Factor din această seară va fi una presărată cu momente extraordinare şi concurenţi extrem de talentaţi. Printre ei, se află şi o moldoveancă de peste Prut care a reuşit să îi impresioneze pe juraţi.