X FACTOR 2018: „O tânără din America a venit în România pentru a-şi cunoaşte mama naturală”

O poveste de viață incredibilă de viață va emoționa atât publicul, cât și pe cei patru jurați, în ea de-a noua ediție X Factor, difuzată marți, de la ora 20.00, la Antena 1. Julia Alexis are 27 de ani și vine din Nashille, Tennesse. Ea a fost născută în București și a fost adoptată când era bebeluș de o familie din America.

22 oct. 2018, 13:36
X FACTOR 2018: „O tânără din America a venit în România pentru a-şi cunoaşte mama naturală”

Mama ei venise, la vremea respectivă, în România tocmai pentru că văzuse la tv un reportaj despre orfelinatele din țara noastră. Revenirea ei în România a fost una cu dublu motiv, participarea la X Factor, dar și dorința de a-și cunoaște mama naturală.

‘Știu că mama mea avea numai 16 ani atunci când m-a născut, nu avea bani și cred că a fost fericită când a aflat că sunt ok și am fost bine îngrijită’, mărturisește Julia.

Tânăra, care cântă la pian de la vârsta de patru ani, interpretează pe scena X Factor piesă scrisă de ea, având ca temă adopțiile. ‘Când am scris cântecul ăsta nu mi-am imaginat că-l voi cânta chiar în România. S-au întâmplat foarte multe lucruri de când l-am scris și acum simt că are chiar mai mult sens’, spune Julia, foarte emoționată.

Mai multe despre povestea impresionantă de viață a Juliei Alexis, dar și despre reacțiile juraților și emoțiile pe care aceștia le trăiesc, telespectatorii vor afla marți, de la ora 20.00, la Antena 1, în cea de-a noua ediție a show-ului, urmând ca vineri, de la aceeași oră sã poartã urmãri ultima ediţie de audiţii a celui de-al optulea sezon „X Factor’. Din luna noiembrie, în fiecare vineri, de la 20:00, Antena 1 va difuza urmatoarea etapă a show-ului – bootcamp-ul.