X FACTOR 2018. Povestea concurentei care l-a făcut pe Bendeac să plângă

Emisiunea X factor a fost una plină de emoţii, marţi seară. Povestea unei concurente care a fost abandonată de părinţi când era mică l-a făcut pe Mihai Bendeac să plângă.

10 oct. 2018, 14:54

Lavinia Florea a venit la „X Factor’ cu o poveste de viaţă incredibilã. După ce şi-a petrecut primii ani din viaţă într-o casă de copii, destinul a purtat-o de la rău, la mai rău:

„Am ajuns la nişte părinţi maternali groaznici!’  A povestit Lavinia în culisele „X Factor’. Aceștia au maltratat-o, iar viața ei a fost un coșmar, până la 6 ani și jumătate când a avut norocul să ajungă într-o familie frumoasă. Mama ei adoptivă este cea pe care o consideră mamă adevărată și cea care a însoțit-o în concurs.

Pe mama naturală, Lavinia a regăsit-o pe Facebook, după mulți ani, dar femeia nu a avut curajul să-și regăsească fiica abandonată, așa că i-a dat ‘block’ și a întreurpt astfel orice comunicare chiar înainte de începe. Pe Lavinia a durut-o această întâmplare, dar a reușit să depășească momentul datorită familiei.

Povestea tinerei l-a făcut pe Mihai Bendeac, unul dintre membrii juriului, să plângă în hohote. ‘Nu am plâns de zece ani în public. Nu știu, copilul ăsta a făcut el ceva și a dărâmat un zid’, a mărturisit actorul.

Citeşte şi X FACTOR 2018: Apariţie surpriză pe scena de la X Factor. Delia e în stare de şoc VIDEO