X FACTOR GALELE LIVE: Horia Brenciu: „Au făcut ca acest concurs să fie mai vesel, mai dinamic”

X FACTOR. Duminică seară a avut loc prima Gala Live. Publicul l-a adus înapoi pe Cristian Sanda și tot votul publicului a decis ca trupa Diamonds să părăsească competiția.

10 dec. 2018, 08:54
X FACTOR GALELE LIVE: Horia Brenciu: „Au făcut ca acest concurs să fie mai vesel, mai dinamic”

Deschiderea primei gale live „X Factor” a fost de senzație! Doinița Ioniță, Diamonds, Cristian Moldovan, Bella Santiago, Vox, Alex Stremițeanu, Ioana Bulgaru și Cristina Vasopol au oferit un moment de excepție!

Cristian Sanda a revenit în ring, după ce a reușit să strângă cele mai multe voturi de la public. Onorat și surprins  de aprecierea pe care a primit-o de la cei care l-au votat în număr așa mare, Cristian Sanda a revenit în forţă pe scena „X Factor” .

Ștefan Bănică are mare încredere în Doinița Ioniță. I-a dat o piesă extrem de grea, fiind convins că niciun alt concurent „X Factor” nu i-ar putea face față. Ți se face pielea de găină când o asculți cântând! La 16 ani, să atingi cu atâta precizie note imposibile pentru foarte mulți artiști renumiți, Doinița ne-a lăsat fără cuvinte.

Ce iese când iei patru italience talentate și le dai să cânte unul dintre cele mai cunoscute melodii românești? O nebunie! Trupa Diamonds a cântat hit-ul trupei ASIA, „Ia cu tine și inima mea”. „Patru diamante formidabile!”, a strigat Horia Brenciu, după momentul concurentelor pregătite de el, scrie a1.ro.

Momentul în care Cristian Moldovan l-a cunoscut pe interpretul piesei „Eternitate”, George Nicolescu, a fost un moment trăit la intensitate maximă de Cristian: „Când ați intrat pe ușă, mi s-a zbârlit pielea, efectiv!” „La 16 ani, eu nu aș fi avut curajul să cânt piesa asta, bravo! Mi-ai plăcut în seara asta, mi-ai plăcut și din Bootcamp”, a spus Ștefan Bănică Jr.

În gala românească, a cântat „Cine iubește și lasă”. „A fost un blestem credibil și cred că ai șanse bune să trecide etapa asta”, i-a spus Carlas Dreams. Interpretarea ei a fosty cutremurătoare. Îmbrăcată în alb, Bella a cântat într-o română foarte bună, punctând fiecare cuvânt al blestemului cântat de Maria Tănase.

Pentru Iuliana, solista trupei Vox, întâlnirea cu Dan Bittman a însemnat întâlnirea cu idolul său: „Mă apucă toate tremurăturile când îl văd pe Dan Bittman”, a mărturisit concurenta.

Alex Stremițeanu este încă foarte nesigur pe el. Crede că mentorul său a riscat foarte mult luându-l în galele live, el fiind concurentul cu cea mai puțină cultură muzicală. Cu toate astea, Carla’s Dreams este convins că „teoria muzicală n-o să întreacă niciodată fantezia”.

Bomba din grupa lui Ștefan Bănică Jr a explodat! Ioana Bulgaru a primit o piesă grea, „Tudore”, și s-a jucat cu ea așa cum doar ea poate. A fost „dă senzaţie, dă music-hall!”

Cristina Vasopol, concurenta Deliei, a făcut show cu „Lie ciocârlie”.

Trupa Diamonds și Alex Stremițeanu au așteaptat cu sufletul la gură să afle decizia publicului. Alex Stremițeanu s-a salvat, iar trupa Diamonds nu a trecut în următoarea etapă.

„Cele patru fete din Italia au făcut ca acest consurs să fie mai vesel, mai dinamic”, a spus mentorul lor, Horia Brenciu.