X FACTOR. L-a făcut pe Bănică să plângă, dar Horia Brenciu l-a ZBURAT din concurs VIDEO

X FACTOR 28 NOIEMBRIE. Rafaelo Varga a impresionat la preselecţiile X Factor şi a ajuns în bootcamp, dar drumul său la X Factor s-a oprit vineri, aşa cum a început: în lacrimi. După ce în preselecţii a plâns cu sughiţuri pe scenă, făcându-l şi pe Ştefan Bănică să lăcrimeze, impresionat de povestea sa de viaţă, Rafaelo a fost eliminat din concurs de Horia Brenciu.

29 nov. 2014, 00:39

X FACTOR 2014. Rafaelo Varga are 16 ani şi este din Satu Mare, iar la preselecţii a impresionat juriul atât cu vocea sa, cât şi cu povestea de viaţă. Crescut într-un orfelinat, după ce a fost abandonat de părinţi, Rafaelo a vrut să demonstreze că orfanii României nu trebuie să fie stigmatizaţi şi etichetaţi din cauza deciziilor părinţilor care au găsit de cuviinţă să-i părăsească, ci că şi ei au talente deosebite.

Deşi îşi dorea nespus să treacă mai departe, concurentul a plecat în lacrimi de la X Factor, după ce interpretarea sa a piesei „O fată ca ea”, de la Direcţia 5, nu l-a impresionat pe Horia Brenciu suficient cât să-l păstreze în concurs.

„Rafaelo este prima dată când îţi aud vocea, eu îţi mulţumesc pentru momentul ăsta pe care mi l-ai dat. Ţin la tine, dar la X Factor îmi trebuie pe cineva de încredere. Vreau să-ţi spun decizia mea şi vreau să înţelegi că ţin foarte mult la tine”, i-a spus Brenciu, înainte de a-l anunţa că va părăsi competiţia.

VIDEO AICI