X Factor. Povestea impresionantă a tânărului cu 24 de fraţi care a copilărit în centre de plasament

La vârsta de 19 ani, Sebastian Hădărean vorbește cu lejeritate despre pasiunile sale, dar și despre greutățile pe care le-a înfruntat în cei 19 ani de viață. Optimist, tânărul povestește că nu regretă nimic.

17 nov. 2017, 21:28
X Factor. Povestea impresionantă a tânărului cu 24 de fraţi care a copilărit în centre de plasament

Absolvent al unui liceu sportiv, Sebastian a făcut mulți ani judo și handbal, însă cea mai mare pasiune a sa este muzica, iar aceasta îi folosește și pentru a-i vindeca rănile. „Muzica pentru mine e ca un medicament, când ascult un cântec îmi revin, mă ambiționez, e ca și cum nu aș putea trăi fără un organ„, mărturisește Sebastian, care până la vârsta de 19 ani a tot avut nevoie de sprijin.

Am 24 de frați prin alianță, nu sunt toți din aceiași părinți. Mama și tatăl meu au divorțat și eu am ajuns să stau într-un centru de plasament, după ce a intervenit Protecția Copilului. Acum stau într-o familie cu mai mulți copii, anul acesta se împlinesc zece ani. Totul se întâmplă ca într-o casă normală, doar că părinții care au grijă de tine nu sunt cei biologici. Nu regret nimic, dacă nu s-ar fi întâmplat asta nu cred că eram astăzi aici„, încearcă acesta să se motiveze.

Citeşte şi X FACTOR LIVE VIDEO ANTENA 1: Apariţie surpriză pe scena X FACTOR 2017