X FACTOR: Un manelist l-a făcut pe Bănică să iasă din emisiune. Reacţie COLOSALĂ a lui Brenciu

 X FACTOR: Manelistul de la X factor a cantat Smiley si apoi Saint Tropez! Stefan Banica a iesit din emisiune!

19 sept. 2014, 18:48

X FACTOR: Mare nebunie in cadrul juriului de la X Factor din cauza unui concurent care a cantat o piesa de la Smiley, dupa care a dat-o putin si pe manele. El a interpretat o piesa de la Salam cu care a reusit sa ii puna pe fuga pe Brenciu si pe Banica. Cei doi jurati nu au vrut sa auda asa ceva.

Andrei Popa il adora pe Stefan Banica Jr. si a ales sa cante chiar o piesa de-a sa pe scena de la X Factor. Cu toate ca are doar 14 ani si o figura de tocilar cu ochelari, a reusit sa ii surprinda pe toti cu o interpretare extrem de energica. A dansat si i-a uimit pe toti cu inocenta sa pe care a remarcat-o si Stefan Banica.

 

X FACTOR. Blondă, creaţă, cu ochii expresivi şi un zâmbet larg. Imediat cum a apărut în faţa publicului, toate privirile au rămas blocate asupra ei. Domnişoara îl admiră foarte mult pe Ştefan Bănică şi îl consideră „un macho-man, un bărbat foarte frumos şi sigur pe el atunci când e pe scenă”, potrivit xfactor.a1.ro.

Mihaela a ales piesa „Nasty naughty boy”, a Christinei Aguilera. La final, Horia Brenciu nu s-a putut abţine şi a rugat-o să cânte şi celebrul refren „Happy birthday”, în varianta Marilyn Monroe.

La final, verdictul este clar. „Eşti superbă, dar ai mizat mult prea mult pe senzualitate. La cum arăţi, ar fi trebui să faci mult mai puţin asta, pentru că emani senzualitate prin toţi porii”, i-a spus Ştefan Bănică.

Cu trei de „DA”, Mihaela merge în etapa următoare.

X FACTOR 2014 LIVE VIDEO Prima ediție a sezonului patru X Factor Romania 2014.  Cei mai spectaculoşi juraţi – diva Delia Matache, showmanul Horia Brenciu şi rock-starul Ştefan Bănică pornesc vineri seară spectacolul căutării celor mai talentaţi concurenţi, pentru ca la final, în urma votului publicului, doar unul dintre aceaştia să plece acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Emisiunea X FACTOR – sezonul 4 din data de 19 septembrie 2014 poate fi urmărit în direct la TV Antena 1 și pe internet, pe Antena PLAY Mai mult decât atât. Din 19 septembrie, vezi sezonul 4 X Factor în AVANPREMIERĂ pe AntenaPlay – în fiecare vineri, de la ora 10:00.

X FACTOR 2014 LIVE VIDEO Prima ediție a sezonului patru X Factor Romania 2014.  Imagini VIDEO din cadrul emisiunii puteți urmări accesând următorul linkCLICK AICI

Frumoasă, sexy, talentată, ea recunoaşte un concurent cu factorul X dintr-o singură privire, diva Delia Matache e mai nerăbdătoare ca oricând să înceapă marea competiţie:

„Am colegi noi anul ăsta şi vreau să îi văd de ce sunt în stare. Să nu uite cumva cine a câştigat X Factor anul trecut!”, a ameninţat artista, potrivit site-ului oficial al emisiunii.

X FACTOR 2014 LIVE VIDEO Prima ediție a sezonului patru X Factor Romania 2014.  A scos până acum 15 albume şi a susţinut sute de concerte. Ştie mai bine ca oricine cum trebuie să sune un hit şi nimeni nu ar putea să spună mai bine decât el , Ştefan, the rockstar Bănică.

„Am făcut multe lucruri până acum, dar n-am fost niciodată jurat. Întrebi dacă îmi e teamă? În niciun caz. Nu mă apuc de ceva dacă nu e extraordinar. Şi o să fie. O să fie mai mult decât voce!”, a povestit juratul.

X FACTOR 2014 LIVE VIDEO Prima ediție a sezonului patru X Factor Romania 2014.  E omul care nu ştie ce înseamnă monotonia, gata întotdeauna să cânte, să danseze, pregătit să facă spectacol, showmanul Hora Brenciu.

„Stimaţi telespectatori, o să alerg prin sală, n-o să stau. Da, o să învârt toate scaunele şi o să rup toate barierele. Vine X Factor, e nebunie, e cel mai tare spectacol”, anunţă Horia Brenciu.

X FACTOR 2014 LIVE VIDEO Prima ediție a sezonului patru X Factor Romania 2014.  Anul acesta, Răzvan şi Dani par să se întreacă pe ei în culisele show-ului – un backstage care depăşeşte cu mult orice închipuire şi căruia în acest an i s-a alăturat şi Florin Ristei. Au la îndemânã un întreg arsenal – sãbii şi cãşti de vikingi, ochelari de toate felurile, bâtã de baseball, cascã de fotbal american, caschetã de poliţist, tot felul de costume, peruci, stropitori, un pian, ba chiar şi colace de salvare şi multe alte nebunii. Iar atunci când nu fac apel la nimic din recuzită, băieţii pur şi simplu ies pe scenă pentru a imortaliza un moment emoţionant.

X FACTOR 2014 LIVE VIDEO Prima ediție a sezonului patru X Factor Romania 2014.  Palatul Copiilor din Capitalã s-a dovedit neîncãpãtor pentru sutele de concurenţi veniţi din întreaga ţarã pentru a da proba de foc, cea a interpretãrii în faţa juriului. Pe parcursul a zece zile, diva Delia, showmanul Brenciu şi rock-starul Bănică au avut misiunea dificilă de a-i alege pe cei mai buni dintre cei mai buni, din miile de participanţi care s-au prezentat la preselectii.

Cu ce surprize îi întâmpină gaşca veselă de la X Factor, telespectatorii vor putea afla urmărind marea premieră X Factor, difuzată vineri seară, de la 20:30, la Antena 1.

X FACTOR 2014 LIVE VIDEO Prima ediție a sezonului patru X Factor Romania 2014