Yahoo şterge mai multe conturi de email. Cine este vizat

Publicat: Joi, 13 Iunie 2013 16:23 // Actualizat: Joi, 13 Iunie 2013 21:19 // Sursa: RTV.net

Dacă aveţi un cont de e-mail Yahoo pe care nu îl foloseşti de mai mult timp, atunci Yahoo este categoric: va fi şters. Yahoo începe, din luna iulie, o sesiune de curăţire a conturilor inactive, care nu au mai fost accesate de foarte mult timp.

Foto: Noobz.ro

"Dorim să oferim utilizatorilor noștri fideli și noilor utilizatori, posibilitatea de a avea ID-ul de Yahoo pe care l-au dorit tot timpul", a declarat vicepreşedintele Yahoo, Jay Rossiter, într-o postare pe blog.

“Marea curăţenie” începe la data de 15 iulie 2013, așa că dacă aveți un cont pe care nu l-aţi mai accesat de foarte multă vreme, care este inactiv, dar pe care doriţi să îl păstraţi, va trebui să vă conectați înainte de acea dată.

Yahoo spune că utilizatorii vor avea posibilitatea de a solicita un nume de utilizator (albert@yahoo.com vs albert9330399@yahoo.com, de exemplu), dar nu a dat detalii despre modul în care s-ar desfăşura procedura.

"La mijlocul lunii august, utilizatorii care revendică un anumit ID pot apela la Yahoo pentru a descoperi care dintre ele sunt disponibile", a spus Rossiter.

Anuntul vine la o săptămână după închiderea Yahoo Mail Clasic, care a făcut loc noii versiuni de Mail, care a fost lansat în urmă cu șase luni.

Citeşte şi Utilizatorii de Android sunt în pericol. Vezi de ce

1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
conturi email Yahoo Yahoo Mail
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 iul 03:12
...Yahoo începe, din luna iulie, o sesiune de curăţire a conturilor inactive, care nu au mai fost accesate de foarte mult timp. Citește mai departe… Citeste mai departe ...
1
EUR
4.6524
RON
20 Sep
noapte 10 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H