YouTube lansează o secţiune de topuri muzicale, disponibilă şi în România

Publicat: Vineri, 11 Mai 2018 12:10 // Actualizat: Vineri, 11 Mai 2018 12:10 // Sursa: romaniatv.net

Platforma video online YouTube prezintă o nouă secţiune de topuri muzicale, disponibilă în România, alături de alte 43 de ţări, care va include patru clasamente, al tendinţelor din domeniu, al melodiilor, al videoclipurilor şi al artiştilor.

Foto: showbizreport.ro

Adresa la care sunt disponibile topurile este https://charts.youtube.com/ro.

Topul tendinţelor este actualizat de mai multe ori pe zi, pentru a oferi o imagine unică şi în timp real asupra celei mai noi muzici preferate de fani. Topul oferă astfel informaţii despre piesele la care fanii reacţionează în fiecare moment.

În topul melodiilor este reflectat numărul de vizualizări ale unei piese de pe YouTube. Topul melodiilor se calculează combinând toate versiunile oficiale ale unei piese - incluzând videoclipul oficial, melodia utilizată în conţinutul generat de alţi utilizatori şi clipuri cu versuri. Acest clasament este actualizat săptămânal, duminica.

În ceea ce priveşte topul artiştilor, acesta se calculează pe baza numărului total de vizualizări pe care un artist le înregistrează pe întreaga lui discografie, incluzând aici videoclipuri oficiale, piese utilizate în conţinut generat de alţi utilizatori, înregistrări oficiale din concerte, remixuri, video-uri cu versuri, piese de pe albume, şi colaborări. Topul artiştilor este şi el actualizat săptămânal, duminica.

Nu în ultimul rând, videoclipurile muzicale de pe YouTube sunt ierarhizate în funcţie de numărul de vizualizări. Topul videoclipurilor muzicale este actualizat tot săptămânal, duminica.

Detalii complete despre modul în care se calculează topurile YouTube se găsesc pe adresa https://goo.gl/KWbvfZ.

Platforma online YouTube a fost înfiinţată în 2005 de trei foşti angajaţi ai PayPal - Chad Hurley, Steve Chen şi Jawed Karim -, iar, în noiembrie 2006, a fost cumpărată de Google pentru 1,65 de miliarde de dolari.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Youtube YouTube secţiune topuri muzicale
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6540
RON
15 Dec
noapte -1 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H