Zbor de coşmar: O pasageră a fost molestată într-un avion care zbura pe ruta Las Vegas-Detroit

Un bărbat a fost acuzat, luni, cu ocazia unui zbor al companiei Spirit Airlines pe ruta Las Vegas-Detroit, de către o femeie de 22 de ani care susţine că pasagerul de lângă ea a agresat-o sexual în timp ce ea dormea.

08 ian. 2018, 13:58
Zbor de coşmar: O pasageră a fost molestată într-un avion care zbura pe ruta Las Vegas-Detroit

Tânăra avea locul alături de cel al bărbatului pe care l-a reclamat ulterior de agresiune sexuală. Victima, al cărei nume nu a fost făcut public, s-a aşezat pe scaunul ei în avion nebănuind ce s-ar putea întâmpla.

Era un zbor de noapte şi mulţi dintre pasageri au optat pentru un pui de somn în avion, inclusiv femeia care urma să devină victima pasagerului de lângă ea.

Agresorul era un indian de 34 de ani, Prabhu Ramamoorthy, aşa cum l-au identificat autorităţile ulterior. După ce tânăra a adormit, indianul i-a descheiat cămaşa nasture cu nasture, iar apoi şi-a băgat mâna în pantalonii ei şi şi-a înfipt degetele în organele ei genitale.

Bărbatul care deţinea o viză temporară de şedere în SUA a fost arestat în aeroport . El a recunoscut că a dezbrăcat-o pe femeie şi că a pipăit-o, dar… SURPRIZĂ,  indianul a spus că a făcut aceste gesturi în somn şi că „nu a ştiut ce face”…

Mai mult decât atât, publicaţia Washington Post a precizat că soţia indianului se afla alături de el în avion când s-au petrecut faptele şi a trecut totul sub tăcere.

Bărbatul nu le-a convins pe autorităţile americane şi va rămâne în arest fără posibilitatea de a fi eliberat pe cauţiune. Indianul a fost condamnat pentru „agresiune sexuală agravată”.