Zboruri anulate din cauza viscolului

Mai multe zboruri au fost anulate luni seară, din cauza vremii.Meteorologii iau în calcul posibilitatea extinderii avertizării de frig pentru toată ţara, având în vedere că valul de frig se va menţine, iar temperaturile vor coborî până la -22 de grade Celsius în dimineaţa de joi, a anunţat luni directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu.

26 feb. 2018, 17:50
Zboruri anulate din cauza viscolului

Cursa Munchen – Sibiu programată să aterizeze luni seara, la ora 17,50, pe Aeroportul Internaţional din Sibiu, a fost deviată pe aeroportul din Timişoara din cauza condiţiilor meteorologice, fiind astfel anulat şi zborul Sibiu-Munchen programat la ora 18,25, au informat reprezentanţii aeroportului sibian.

„Cursa LH1664 Munchen – Sibiu programată pentru sosire astăzi la ora 17.50 a fost deviată pe aeroportul din Timişoara ca urmare a deciziei comandantului aeronavei având în vedere condiţiile meteorologice de pe aeroportul sibian. Ca urmare a anulării acestei curse, a fost afectată şi cursa LH 1665 Sibiu- Munchen programată pentru plecare la ora 18.25, în sensul în care aceasta a fost anulată. Compania Lufthansa se va asigura că toţi pasageri vor ajunge la destinaţie, respectiv aceştia vor fi rerutaţi”, au comunicat reprezentanţii Aeroportului din Sibiu.

Pe de altă parte, aeroportul sibian informează că alte două zboruri programate luni seara, în acelaşi interval orar – W6 3768 Nurnberg -Sibiu şi, respectiv, RO 311 Sibiu-Munchen, au fost deservite.

Citeşte şi Codul portocaliu de ger şi viscol ar putea fi extins şi după 1 martie. Temperaturile vor coborî până la -22 de grade Celsius