Zece elevi de liceu care sărbătoreau încheierea cursurilor, amendaţi pentru claxonat excesiv şi manifestări zgomotoase

Zece elevi ai unui liceu din municipiul Constanţa au fost amendaţi de către poliţişti cu peste 7.500 de lei după ce au ieşit în trafic cu mai multe autoturisme pentru a sărbători încheierea cursurilor, iar pasagerii erau ieşiţi pe geamurile maşinilor şi se manifestau zgomotos, în timp ce şoferii claxonau în exces.

RomaniaTV.net
26 mai 2017, 16:49
Zece elevi de liceu care sărbătoreau încheierea cursurilor, amendaţi pentru claxonat excesiv şi manifestări zgomotoase

Potrivit poliţiştilor, mai multe autoturisme s-au deplasat joi, pe străzi din municipiului Constanţa, iar atât şoferii, cât şi pasagerii aveau preocupări care le periclitau siguranţa şi care tulburau ordinea publică.

Astfel, pasagerii autoturismelor erau ieşiti ăe geamurile maşinilor, iar conducătorii auto claxonau în exces şi la un nivel de zgomot care le afecta deplasarea lor, dar şi a celorlaţi participanţi în trafic.

În urma verificărilor, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa au stabilit că în autoturismele respective se aflau elevi ai Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanţa. Oamenii legii au identificat zece tineri, aceştia primind 16 amenzi în valoare de 7.525 de lei, pentru încălcarea prevederilor OUG 195 din 2002, act normativ privind circulaţia pe drumurile publice.

Din cei zece sancţionaţi, trei erau conducători auto, iar restul pasageri.

De asemenea, a fost notificată şi conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean în vederea prevenirii pe viitor a unor astfel de conduite în trafic.

Citeşte şi ACCIDENT în Constanţa, pe Bulevardul Mamaia