Zeci de pasageri evacuaţi dintr-un tren care a luat foc în Baia Mare

Trenul rapid care circula pe ruta Bucureşti Nord – Baia Mare – Satu Mare a luat foc. Până ce au apărut pompierii, echipajele jandarmeriei, poliţiştii locali dar şi echipaje ale Poliţiei Naţionale au intervenit pentru a evacua oamenii din tren.

11 nov. 2015, 10:34
Zeci de pasageri evacuaţi dintr-un tren care a luat foc în Baia Mare

Un tren a luat foc la Baia Mare. Au intervenit trei chipaje de pompieri, un echipaj SMURD şi unul al Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș. În spate este blocat un alt tren de marfă care nu-şi poate continua drumul

„Eu am dus extinctoare la mecanic, însă erau goale. Reviziile trebuie făcute cum trebuie. Polițiștii locali și jandarmii au intervenit prompt și a evacuat călătorii pentru a nu se întâmpla nicio nenorocire. Mai ales acum după atâtea altele. Eu trebuie să ajung la Satu Mare și de acolo să iau alt tren spre Zalău. Nu știu dacă îl voi mai prinde” a povestit un călător, citat de actualmm.ro.

„Călătorii au adus extinctoare aici. Nu e adevărat că erau goale. Focul a izbucnit la locomotivă. Alte detalii la biroul de presă al Regionalei” a povestit mecanicul trenului.