Zeci de pensionari din Galaţi, la coadă pentru bilete la Revelionul organizat de Primărie. O femeie a leşinat

Zeci de pensionari din Galaţi au stat, din noaptea de marţi spre miercuri, începând cu ora 3.00, la coadă ca să cumpere bilete pentru petrecerea de Revelion organizată de Primărie. O femeie a leşinat din cauza frigului.

20 dec. 2017, 10:06
Zeci de pensionari din Galaţi, la coadă pentru bilete la Revelionul organizat de Primărie. O femeie a leşinat

Încă de pe parcursul nopţii, zeci de persoane s-au aşezat la coadă şi au aşteptat deschiderea ghişeului. Tichetele care costă 80 de lei au fost puse în vânzare la ora 8.00 dimineaţă, la casieria Teatrului Muzical „Nae Leonard”. Totuşi, încă de la ora 3.00, zeci de persoane se aflau la coadă. Vârstnicii s-au trezit cu noaptea în cap pentru a fi siguri că prind un bilet pentru petrecerea de Revelion organizată de Primărie, scrie Mediafax.

„Eu am fost al 13-lea la coadă. Anul trecut am fost al treilea şi s-au spart geamurile, a venit Poliţia. Si acum este înghesuială mare, dar măcar este Poliţia cu noi de la început. Păi nu ştiţi că anul trecut hoţii au furat bani, au tăiat genţile la femei”, a povestit unul dintre pensionarii aflaţi la coadă.

Atunci când s-a deschis ghişeul, pensionarii s-au certat între ei, iar poliţiştii locali au fost nevoiţi să intervină.

De asemenea, o femeie a leşinat.

„Mi-a venit rău aici. Poate de la frig, aglomeraţie, am şi probleme cu inima. Stăteam la coadă când mi s-a făcut rău”, le-a spus femeia medicilor sosiţi la faţa locului.

La ghişeu, doritorii au fost nevoiţi să prezinte o copie după cuponul de pensie pentru a demonstra că nu au un venit mai mare de 1.100 de lei. Conform regulii impuse de Primărie, cu un cupon au putut fi cumpărate cel mult două bilete de acces. Revelionul pensionarilor va avea loc la patinoarul artificial „Dunărea”. În preţul biletului sunt incluse masa şi diverse momente artistice.

„În noaptea trecerii dintre ani, invitaţii se vor bucura de un concert susţinut de trupa Jampa şi Cristina Vasopol, momente de prezentare a unor obiceiuri şi datini populare oferite de artiştii teatrului, recital de muzică populară susţinut de Paul Buţa, iar invitatul special al serii va fi Ion Suruceanu. Pentru cei care vor veni la eveniment însoţiţi de copii – accesul acestora în sală se va face doar pe bază de bilet”, a anunţat Biroul de Presă al Primăriei Galaţi.

Pentru petrecerea de Anul Nou, Primăria Galaţi a scos la vânzare 900 de bilete. Toate tichetele s-au epuizat în aproximativ două ore de la deschiderea ghişeului.

Citeşte şi PROGRAMUL RATB pentru Crăciun şi Revelion